1/1
sweden-mid
Mellersta Sverige
Mellersta Sverige är det perfekta campingområdet för dig som vill uppleva lite av allt. Här finns möjligheter att campa i pulserande storstäder eller vid en en rogivande sjö. Med andra ord – här finns något för alla: familjen som är ute efter ett nervkittlande äventyr eller söker lugn och ro i naturen. Området har varierande natur; från Stockholms skärgård med vackra klippor och lummiga öar till djupa skogar och stilla sjöar i väster och norr.

De korta avstånden gör att man kan upptäcka flera av dess delar inom bara några dagar, men ger även möjligheten att upptäcka ett område mer noggrant.

Geografiskt kan man dela upp mellersta Sverige i olika områden; västkusten och Göteborg i sydväst, norr om det Värmland med omnejd och Mälardalen med Stockholm i öster. Slutligen strax norr om Mälardalen hittar vi klassiska Dalarna och Gästrikland. Även Gotland tillhör regionen och är ett av regionens höjdpunkter.
flag
Mellersta Sverige
Mellersta Sverige är det perfekta campingområdet för dig som vill uppleva lite av allt. Här finns möjligheter att campa i pulserande storstäder eller vid en en rogivande sjö. Med andra ord – här finns något för alla: familjen som är ute efter ett nervkittlande äventyr eller söker lugn och ro i naturen. Området har varierande natur; från Stockholms skärgård med vackra klippor och lummiga öar till djupa skogar och stilla sjöar i väster och norr. De korta avstånden gör att man kan upptäcka flera av dess delar inom bara några dagar, men ger även möjligheten att upptäcka ett område mer noggrant. Geografiskt kan man dela upp mellersta Sverige i olika områden; västkusten och Göteborg i sydväst, norr om det Värmland med omnejd och Mälardalen med Stockholm i öster. Slutligen strax norr om Mälardalen hittar vi klassiska Dalarna och Gästrikland. Även Gotland tillhör regionen och är ett av regionens höjdpunkter.
Söker du en annan camping?
Testa att söka på någon av våra andra 200 campingar och ställplatser

Vart ska du?
Incheckning
dd/mm/åååå
Utcheckning
dd/mm/åååå
Boendetyp
Alla
Incheckning
Utcheckning
Newsletter
joinNewsletter
newsletterInspo