Wassbacken camping, stugor och vandrarhem

Vassbacken 5, 545 93 Töreboda

Beskrivning

Välkomna till Wassbacken camping, stugor och vandrarhem i Töreboda, Västergötland. Här finner ni en liten camping med ca 60 platser belägen utmed Göta Kanal, precis intill gästhamnen. Dusch och toalett finns i servicehuset strax intill.

I Caféet och restaurangen serverar vi frukost med färskt bröd, lunch och varmrätter, glass, kaffe/the, kakor och fikabröd. Det går också bra att beställa ett glas vin eller en öl.

Boenden

I närheten av anläggningen

Ett alternativ som passar alla, oavsett om du anländer med bil, båt, tåg eller buss. Cykla mellan Töreboda och Sätra, norra delen av sjön Viken. Sedan tillbaka till Töreboda alternativt med cykel eller buss till Karlsborg. Njut av naturen och koppla av med spabad.

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Vi hjälper gärna till att arrangera såväl konferenser och födelsedagskalas som kick-offer och event. Sedan två år tillbaka har haft förmånen att vara medarrangör vid bröllop med vigselakten längst ut på udden vid kvarnbordet utanför restaurangen.

Vår café- och konferenslokal rymmer 50 personer, där vi kan ordna allt från enkla luncher till festliga måltider, enligt önskemål och förfrågan.

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

14:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten