Vuoricaravan

Ellivuorentie 136, 381 30 Sastamala

Om campingen

VuoriCaravan ligger i en vacker naturmiljö, drygt 50 km väster om Tammerfors, nära en vattensamling. Området är tillgängligt för alla typer av fritidsfordon året runt.

Boenden

I närheten av campingen

Du kan ta dig dit på en asfalterad väg. De fyra årstiderna erbjuder en mängd olika sport- och fritidsaktiviteter. Vår region är särskilt lämplig för turister som gillar sport och natur. Den omgivande landsbygden erbjuder utmärkta möjligheter till alla typer av utomhusaktiviteter.

De magnifika vattnen som omger Ellivuoriområdet gör det möjligt att utöva vattensporter och fritidsaktiviteter. Vi erbjuder ett brett utbud av sport och idrottsaktiviteter. Här finns ett skidcenter, gym, mini- och frisbeegolf, upplysta motionsspår, gym, längdskid- och skoterleder, inomhuspooler, beachvolleyboll- och tennisbanor, parkourområde, skatepark, en multifunktionsbassäng och en lekplats för barn.

Tio minuters bilresa bort ligger en av Finlands mest spektakulära golfbanor, Lakeside Golf. I området finns också vår restaurang där vi serverar utmärkt mat.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Avståndet till Björneborg är drygt 85 km.

Välkommen!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten