Vinterdröm - Stuga i fjällen

Skorpiovägen 1, Idre Himmelfjäll , 790 91 Idre

Om campingen

kommer snart!

Unna dig en fantastisk vinter, vår, sommar- eller höstsemester i underbara Idre Himmelfjäll nära Idrefjäll. Stugan är belägen i ett idylliskt område omgivet av snöklädda träd och fantastisk fjällnatur. Inuti stugan hittar du en mysig atmosfär och allt du behöver för att känna dig som hemma.

Stugan har fyra sovrum med 8+2 bäddar, två badrum, ett rymligt vardagsrum med braskamin, ett fullt utrustat kök i det öppna landskapet med köksö. Med plats för upp till 10 personer personer är detta den perfekta stugan för både små och stora familjer eller ett kompisgäng ute på tur.

Boenden

I närheten av campingen

Idre Himmelfjäll är känt för sitt fantastiska helt nya skidområde och vår stuga har ski in- ski out! Här kan du njuta av välpreparerade spår för både längdskidåkning och alpint. På kvällen kan du koppla av framför den varma brasan med en kopp varm choklad eller något annat gott att dricka. Stugan är också perfekt för dem som vill njuta av naturen på andra sätt de olika årstiderna. Prova en snöskoter-tur, åk kälke eller ta en tur på skridskor på en av de lokala sjöarna. Cykla downhill, fiska eller fjällvandra. Här finns allt för alla!

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

INFO OM IDRE HIMMELFJÄLL

(Se ref från idrehimmelfjall.se )

Snögaranti varje vinter - alltid minst 5 nedfarter öppna!

Idrepasset - gäller för 3 anläggningar och 82 nedfarter!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

Ej angivet

Check-ut:

Ej angivet

Campingar i närheten