Vinkelgaard

Vigerstedvej 8 , 4100 Ringsted

Om campingen

På Vinkelgaard kan du koppla av, träffa djuren och kanske hitta några bär eller örter att plocka. Sitt i en traktor. Göra upp en eld. Njut av morgonsolen i pallsofforna. Ta en promenad längs Ringsted Experience Trail. Ta en cykeltur till det närliggande pannkakshuset och badsjön. Låt din hund springa fritt i det inhägnade hundområdet. Cykla mountainbike i Haraldsted. Det finns en eldplats, ett utekök och massor av möjligheter till lek. Vi har en mängd olika lantgårdsdjur, bland annat får, getter, minigrisar, kaniner, höns och ankor.

Du når oss enkelt till fots eller med cykel direkt från Ringsted Experience Trail, och vi välkomnar även bilar, husbilar och husvagnar. Vi har en mysig eldplats, ett utekök och massor av lekmöjligheter.

Boenden

I närheten av campingen

Nära Vinkelgaard finns det gott om aktiviteter att utforska. Du kan ta en avkopplande promenad eller cykeltur längs Ringsted Experience Trail och njuta av den vackra naturen. Besök det närliggande pannkakshuset och badsjön där du kan njuta av läckra pannkakor och ta ett uppfriskande dopp. Låt din hund springa fritt i det inhägnade hundområdet och se hur den har roligt. Prova mountainbikelederna i Haraldsted för en spännande cykelupplevelse. Utforska naturen och se om du kan hitta bär eller örter att plocka. Det finns något för alla nära Vinkelgaard!

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Vi har öppet året runt. Tyvärr kan vi inte erbjuda toalett- och duschmöjligheter under denna säsong. Välkommen till Vinkelgaard.

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

12:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten