Vilsta Camping & Stugby

Vasavägen 80, 633 58 ESKILSTUNA

Om campingen

Vilsta Camping & Stugby är centralt belägen cirka 2 kilometer från staden Eskilstuna i ett härligt grönområde mellan Vilsta sporthotell samt Vilstabadet i Vilsta naturreservat. Här hittar ni både plats för de kortare vistelserna och de lite längre då det erbjuds hyra för både spontan camparen och säsongscamping.

Vilsta Camping & Stugby håller öppet året runt och det finns plats för totalt 180 husvagnar, husbilar eller tält på anläggningen. 130 av dessa platser har el och hela 72 stycken platser kan fås med kabel tv. Vill man bo i stuga så finns det 55 stycken fina stugor att tillgå.

Vilsta camping passar dig som prioriterar närhet till både stadens alla utbud samt naturens härliga lugn. här får ni både tillgänglighet och avkoppling på ett och samma ställe.

På campingen hittar ni såklart ett välvårdat och handikappanpassat servicehus med allt man behöver. Toaletter, duschar, tvättmaskin samt kök finns att tillgå här. För barnen finns det en fin lekplats samt även närhet till en barnvänlig badplats.

Vill man ta det lugnt, surfa och glömma bort tiden lite så ingår såklart Wifi på anläggningen. Vilsta camping ligger i anslutning till anläggningen Vilsta sporthotell som erbjuder flertalet aktiviteter, restaurang och massor av annat. Här finns fina konferenslokaler och flertalet möjligheter för allt från träningsläger, kickoff och firmafester. Ni hittar även en härlig relaxavdelning att avnjuta när kvällen hägrar.

Restaurangen erbjuder café, sportpub, god mat och dryck samt har också fullständiga rättigheter.

Boenden

I närheten av campingen

Omgivningen kring Vilsta Camping & Stugby erbjuder flera aktiviteter som passar de flestas smak. Både om du är här för avkoppling eller rekreation så erbjuds allting på ett och samma ställe. Här hittar ni en lekplats till barnen, badplats för den badsugna och härlig natur i omgivningen.

I närområdet finns minigolf samt vandringsmöjligheter och inte nog med det kan man även prova på ridning eller varför inte fiskelyckan ? I anslutning till Vilsta Camping & Stugby hittar ni även motionsslingor, bastu, golf, kanotuthyrning, matserveringar och mycket mera.

Endast en 15 minuter lång promenad från Vilsta Camping & Stugby hittar vi staden Eskilstuna där ni kan avnjuta flertalet restauranger, butiker, cafeér och annat skoj som staden har att erbjuda.

Eskilstuna är en spännande stad med en mångårig industrihistoria som sträcker sig hela 350 år tillbaka. En kuriosa om staden är att Sveriges första lokomotiv togs fram i just Eskilstuna.

Den Sörmländska naturen som omger staden erbjudar det mesta såsom vackra sandsträdner, fina sjöar, trolska skogsområden samt både cykel och vandringsleder.

Ett annat välkänt besöksmål är Parken Zoo där man kan uppleva både djur och andra aktiviteter som passar hela familjen. Under sommarmånaderna kan ni till och med avnjuta deras härliga och roliga vattenpark är ni frå tillträde till 3 tempererade bassänger, massor med solytor, serveringar, och volleybollplaner. Den perfekta dagsutflykten under er vistelse på Vilsta Camping & Stugby.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

På Vilsta Camping & Stugby sker incheckningen vid 14:00 och utcheckningen skall ske innan kl 12:00 på avresedagen. Vilsta Camping & Stugby har öppet året runt varpå fullservice perioderna ligger från mitten på juni till mitten på augusti. Öppettiderna i receptionen är då mellan kl 06:30 till kl 22:00.

Varmt välkomna till Vilsta Camping & Stugby!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

15/06-15/08

Check-in:

14:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten