Vildmarksfisket i Mora

Om campingen

Välkommen till Vildmarksfisket i Mora, en fantastisk camping där äventyret börjar.

Här vid den trevliga tjärnen kan du uppleva en rad spännande aktiviteter. Förutom fiske, erbjuder vi också möjligheter för företagskonferenser och avkoppling i vår bastu. Campingen är en perfekt plats för större sällskap och samlingar.

Ta ett dopp i den svala bäcken och njut av lugnet i den vackra omgivningen. Fånga minnen som varar för livet här hos oss!

Boenden

I närheten av campingen

Vår camping är belägen i närheten av några av Dalarnas mest pittoreska platser. Utforska den magnifika naturen och låt dig inspireras av de omgivande skogarna och sjöarna. Stortjärn, vår största sjö, erbjuder ställplatser och en vacker badstrand. Missa inte chansen att bo i vår charmiga Sjöstuga vid sjön. Här finns det gott om fisk och möjligheter till avkoppling i naturen. Upplev Dalarnas rika kulturarv och njut av vildmarkens skönhet, allt inom bekvämt räckhåll från vår camping.

För en oförglömlig fiskeupplevelse i Mora, erbjuder vi Put and Take-fiske i tre natursköna sjöar. Fiskekortet ger dig möjlighet att fånga två fiskar per dag och person. Hos oss får du verkligen fiska på egen risk och njuta av friheten att utforska. Ädelfisken köps in och sätts ut i sjöarna för att skapa en spännande fiskemiljö. Vi värnar om våra regler för att bevara balansen i ekosystemet och upprätthålla en hållbar fiskeupplevelse. Priset för fiskekortet är endast 350 kr per dag och person, utan några extra kostnader.

Boka din plats redan idag och säkra dig en oförglömlig vildmarksupplevelse i Mora!

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Välkomna till Vildmarksfisket i Mora!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

13:00 eller efter överenskommelse

Check-ut:

13:00

Campingar i närheten