Værlandet Gjesteheim

Nordsjøvegen 149, 6986 Værlandet

Beskrivning

välkommen till Værlandet Gjesteheim och Værlandet Mobile Parking, en idyllisk oas omgiven av naturskönhet. Här hittar du fria parkeringsplatser i lugna omgivningar, endast 1,5 km från Værlandets färjeläge. Vid färjeläget har vi en bekväm livsmedelsbutik som erbjuder allt från bränsle till propan, så att du kan njuta av din vistelse utan bekymmer.

Oavsett om du är en vandrare eller en passionerad fiskare, hittar du det du letar efter precis utanför din dörr. Vandringsleder i omedelbar närhet inbjuder till utforskande, medan ön erbjuder fantastiska möjligheter till fiske, oavsett om du föredrar flodfiske eller havsfiske.

Boenden

I närheten av anläggningen

På Værlandet Gjesteheim och Mobilparkering är naturen din närmaste granne. Här kan du uppleva Værlandets storslagna skönhet med panoramautsikt över havet. Utforska de närliggande lederna, eller ta en kort promenad till färjeläget och den lokala livsmedelsbutiken. Med ett läge som detta kommer du aldrig att sakna möjligheter till friluftsliv och naturupplevelser.

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

På Værlandet Bobilparkering tar vi hand om dina behov för en bekväm vistelse. Vi erbjuder anläggningar för att fylla och tömma både toaletter och sopor (tyvärr inte gråvattentömning än). Dessutom har alla gäster tillgång till vårt gemensamma kök, matsal, delade duschar och toaletter i Værlandet Gjesteheim. Vi vill göra din vistelse så enkel och trevlig som möjligt, så att du kan fördjupa dig i den underbara atmosfären på Værlandet. Välkommen!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15.00

Check-ut:

12.00

Campingar i närheten