Valhall Gård

Valhalls byaväg 83, 262 91 Ängelholm

Om campingen

Valhall Gård är beläget i Skåne 4 km från Ängelholms centrum samt endast 1,5 km från havet i Skälderviken. Här erbjuder omgivningen en avslappnande lantlig känsla där kropp, sinne och själ kan finna ro. Gården har en fantastisk utsikt över hela Ängelholms slätten med hela Hallandsåsen som en fond i horisonten.

Hos oss hittar du tält samt ställplatser med el.

Boenden

I närheten av campingen

Valhall gård erbjuder service och bevakning på plats 24/7 och dessutom har vi öppet året runt. Här har vi även en komplett verkstad för service av husbilar samt husvagnar. Här har vi även förmedling av husbilar samt husvagnar.

Gården erbjuder väldigt stora ytor för lekar och spel. Hit lämpar det sig utmärkt att ta med fotbollen och annat och leka av sig!

Med närheten finns Hallandsåsen är det enkelt och smidigt att uppleva området.

För strand och bad har du till exempel Ängelholmsbadet 1,5 km från campingen och precis brevid finns Ängelholm hundbad. Båda är väldigt fina sandtränder och mycket populära främst under sommarperioden.

Här kan du vandra eller cykla längst Bjärehalvöns omväxlande natur av hav och ängar. Sträckan är cirka 47 km långt. Här kan vi även tipsa om att vandra i bokskogen från Margretetorp upp till toppen av Hallandsåsen. Denna sträcka är cirka 60 km långt.

Om du vill uppleva naturreservat har vi Årtarpe Mosse naturrservat cirka 24 km bort. Naturreservatet är sydsveriges största myrområde.

Busens kanot erbjuder kanotuthyrning och om du inte har någon tidigare erfarenhet av kanotpaddling erbjuder dom nybörjarkurser på Hjälmsjön.

I havet är det fritt fram för fiske och populära sjöar för fiske är Rånneå, Vegeå samt Västersjön. Här kan vi även nämna Rössjöholmsån.

Om du har barnen med mig kan vi tipsa om ett besök på till exempel Kungsbygget Äventyrspark. Här erbjuds aktiva upplevelser med sommarrodel, Zipline, Bungy Rocket, Slingshot och klättertorn med mera.

Om du vill uppleva Afrika utan att för den delen lämna Sveriges gränser kan du åka till Afrikahuset i Hjärnarp cirka 10 km från oss. Här kan du hitta genuin Afrikansk hantver och annat intressant. Här kan man även till exempel boka en Afrikank afton med mat och filmföredrag.

För dig som vill spela golf så har vi Laholms Golfklubb cirka 36 km från oss. Här behöver man inte bara medlem för att spela lite golf utan man kan enkelt och smidigt besöka som gäst. Här serveras även utsökt mat .

Om du vill handla naturliga lokalproducerade produkter kan vi tipsa om BÄÄH design som är en liten gårdsbutik i Örkelljunga. Här finner du som namnet antyder allt vad fåren ger; lammfällar, ullgarn, stickade tröjor, inredningsprodukter etc. Här finns också ölkorv gjord på fårkött i tre olika smaker; vitlök, timjan & rosmarin, chili men även ägg i mån av tillgång.

Detta och mycket finns att uppleva och se. Fråga gärna oss om fler tips och mindre kända sevärdheter.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Vi har inga bestämda tider för in och utchecking utan dessa är väldigt flexibla

Välkomna ska ni vara till Valhall Gård! Vi ser framemot erat besök.

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

01/01-31/12

Check-in:

12:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten