Väddö Havsbad & Camping

Sandviksvägen, 760 40 Väddö

Beskrivning

Där Svea Rike slutar och havet tar vid ligger denna pärla, Väddö Havsbad & Camping. På andra sidan vattnet ligger Åland och västerut inåt landet hittar ni Sveriges äldsta stad, Uppsala.

Campingen har 75 campingtomter för er som kommer med husvagn, husbil eller tält.

Vill ni hyra en stuga finns det 5 i olika storlekar och standard. I varje stuga finns kaffebryggare, kylskåp och mikrovågsugn. Sängkläder måste användas. Ni kan självklart hyra lakan och handdukar i campingreceptionen om ni inte har med det.

Servicehusen och de gemensamma utrymmena har toalett, dusch, tvättmöjligheter och ett enklare kök.

Visa mer

Boenden

I närheten av anläggningen

På Väddö Havsbad & Camping kan du kombinera fartfyllda aktiviteter med skön avkoppling mitt i naturen. Den fina sandstranden breder ut sig över 300 meter på campingens område med skogen som närmaste granne. I anslutning till stranden finns en beachvolleyplan, minigolfbana, boulebana och en lekplats för dig som vill få upp pulsen lite mellan det avslappnande strandhänget. Under vissa sommardagar anordnas det tipspromenader och spännande skattjakter på campingen som både barn och vuxna kan delta i. Önskar ni att bada bastu finns det att boka i receptionen.

På campingområdet finns det ett mysigt café som säljer lättare mat, läsk, kaffe, glass och godis. Det finns också en servicebutik med ett generöst standardutbud om några förnödenheter måste införskaffas. Under sommaren kan du köpa nygräddat bröd i receptionen.

Vill ni grilla kan ni utnyttja grillplatsen som finns på campingen.

I Älmsta samhälle som ligger ca 4 km från campingen finns det restauranger, bank, post, apoteksombud, systembolagsombud om ni känner för att fylla på depåerna inför eller under vistelsen.

I området kring Väddö Havsbad & Camping finns det gott om småvägar och stigar för sköna skogs- och strandpromenader. Det finns även gott om bär och svamp i området att plocka. Är du sugen på att vandra går Roslagsleden även här. Över 19 mils vandring i varierad terräng genom orörda skogar, vackra sjöar, historiska platser, landsbygd och slående kustlandskap väntar dig som tar dig ann uppgiften. Totalt finns 11 etapper att utforska. För dig som vill veta mer om denna vandringsled hjälper personalen på campingen gärna dig med all info du kan tänkas behöva.

Andra smultronställen som ligger i närheten av campingen är Gamla Grisslehamn, Haken och Rönnskärs udde. Vill ni inte ta er runt via fot eller fordon kan ni alltid hyra en cykel av campingen och utforska omgivningarna på egen hand.

Övriga platser att besöka är Grisslehamns marina och Grisslehamn färjeterminal som ligger ungefär 20 km från Väddö Havsbad & Camping. Här ligger Marina Restaurangen i hamnen med en stor och härlig terrass. Restaurangen har fullständiga rättigheter och serverar både lunch och a la carte. För dagsaktuell information och evenemang se restaurangens Facebook-sida.

Norrtälje kommun en sprudlande turistort under sommarmånaderna med många evenemang på programmet. Fråga i receptionen om vad som är på gång när just ni är där! Dem hjälper er gärna med tips och förslag.

Visa mer

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Väddö Havsbad & Camping har öppet från den första maj till den sista september. Från midsommar och fram tills mitten av augusti har campingen öppet med fullservice med receptionstider från 09:00 - 18:00. Anläggningen är anpassat för rörelsehindrade. Du som gäst har tillgång till Wifi / Trådlöst internet. Husdjur tillåts endast i vissa rum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats.

Vi på Väddö Havsbad & Camping önskar dig varmt välkomna!

Visa mer

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

24/06-15/08

Check-in:

14:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten