Utbildningscentrum i Gillhov

Gillhov, 845 61 Svenstavik

Om campingen

Välkommen till Utbildningscentrum i Gillhov, beläget i den natursköna staden Svenstavik i Sverige. Om du letar efter en campingupplevelse som kombinerar lärande, naturupplevelser och en fridfull miljö, har du hittat rätt plats. Utbildningscentrum i Gillhov erbjuder en unik möjlighet att fördjupa sig i olika ämnen samtidigt som du njuter av en avkopplande campingvistelse.

Campingplatsen på Utbildningscentrum i Gillhov är välutrustad och erbjuder bekväma faciliteter för din vistelse. Med rymliga platser för tält, husvagnar och husbilar kan du välja den boendeform som passar dig bäst. Det finns även möjlighet att hyra stugor för en extra bekväm vistelse. Campingen är omgiven av vacker natur och ger dig en lugn och fridfull atmosfär att njuta av.

Vid Utbildningscentrum i Gillhov har du möjlighet att delta i olika utbildningskurser och workshops. Oavsett om du är intresserad av natur, kultur, konst eller friluftsliv, finns det något för alla. Lär dig nya färdigheter, utforska nya ämnen och möt likasinnade människor under din vistelse. Det är en fantastisk möjlighet att kombinera din campingsemester med personlig utveckling och lärande.

Boenden

I närheten av campingen

Utbildningscentrum i Gillhov ligger i hjärtat av den vackra staden Svenstavik och ger dig enkel tillgång till många sevärdheter och aktiviteter i området. Utforska de omgivande skogarna genom att vandra på de närliggande leder eller ta en avkopplande fisketur i de klara sjöarna. Upptäck den lokala kulturen genom att besöka historiska platser och museer.

Om du är äventyrligt lagd kan du prova på olika vattensporter eller ge dig ut på cykelutflykter i det omgivande landskapet.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

På Utbildningscentrum i Gillhov finns det möjlighet att delta i olika aktiviteter och evenemang som arrangeras under året. Det finns även en restaurang där du kan njuta av god mat och lokala specialiteter. Det är viktigt att boka din campingplats i förväg, särskilt under högsäsong, för att säkerställa tillgänglighet.

Personalen på Utbildningscentrum i Gillhov är vänlig och hjälpsam och kommer att göra sitt bästa för att se till att din vistelse blir så trevlig som möjligt.

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

14:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten