Tydingesjöns Camping & Festplats

Tydingesjön 1278, 289 41 Broby

Om campingen

Tydingesjöns Camping & Festplats ligger i en trolsk kulturbygd och har lockat stora skaror besökare sedan 1930-talet. Här kan du njuta av nostalgi och det moderna samhället i form av en servicebutik och Skånes största café.

Campingplatsen har över 100 campingtomter i en härlig miljö och ger dig möjlighet att tillbringa din semester i en vacker omgivning.

På området finns också en badplats, möjligheter för kanot- och båtuthyrning samt fiske. Det finns även en grill och glasskiosk samt en kiosk med stekt sill.

Det anordnas regelbundet olika arrangemang som motorträffar, mopedrally, konserter, danskvällar, spelmansstämmor och utställningar. Här kan du alltså njuta av både vackra omgivningar och olika aktiviteter och evenemang.

Boenden

I närheten av campingen

Tydingesjöns Camping & Festplats ligger naturskönt med ett underbart vackert läge alldeles vid Tydingesjöns strandkant. Det är med andra ord alltid nära till bad och strandliv.

Kiosken har öppet varje dag hela sommaren! Här kan ni njuta av glass och godis, pommes, chicken wings och nuggets mm. Den stora kolgrillen är igång varje tisdag- och torsdags kväll med nygrillade hamburgare och korv från klockan 17.00! Grillen är även öppen vid andra särskilda tillfällen.

I caféet finner ni alla typer av godsaker som mackor, räkbomber, kaffe och bakelser mm.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Tydingesjöns Camping & Festplats har öppet mellan maj till september. Vid varmare väder kan öppettiderna förlängas. Tillgång till wifi finns. Husdjur är välkomna.

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

14:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten