Trollveggen Camping

Romsdalsvegen 9241, 6300 Åndalsnes

Om campingen

Välkommen till en unik naturupplevelse på Trollveggen Camping. Du hittar oss i den vackra och vilda Romsdalen, 10 km söder om Åndalsnes, i ett av Norges mäktigaste områden. Här kan du koppla av i storslagna naturomgivningar, samtidigt som du njuter av utsikten upp mot Trollveggen på ena sidan, Europas högsta vertikala bergsvägg, och majestätiska Romsdalshorn på den andra.

Reception med kiosk och diverse mat, grillplats med gapahuker, grillar och eldplats, lekplats, spännande vandringsled i mäktig natur längs Rauma älv och Eiafossen, fina gräsmattor på hela campingen Butiker i Åndalsnes stad, 10 km bort Café och souvenirer, 700m, på Trollveggen Visitor Center .

Sanitetsbyggnad som är öppen dygnet runt Värme i alla våningar Varmt och kallt vatten Badrum med dusch Toalett Handikapprum / allrum / omklädningsrum Kök Tvättstuga Tömning av bärbara toaletter Tvättvatten Vid sanitetsbyggnaden hittar du: Tömningsstation för husbilar Avfallsbehållare Biltvätt Vattenpåfyllning.

Boenden

I närheten av campingen

Trollveggen Camping är terrasserad, med platta fina ytor för både tält, husbilar och husvagnar. Som gäst hos oss kan du välja var du vill parkera. Oavsett om du väljer våra markerade tomter (100 - 150 m²), med eluttag (10 Amp), eller om du vill ha andra ytor inne på campingen känner vi oss säkra på att du kommer att hitta en trevlig plats. Fast mark, lätt och bra åtkomst.

Trollveggen Camping är en av campingplatserna förknippade med Camping Norge Öst - Väst. Det här är en rundresa som kan ge dig något av det bästa som södra Norge kan erbjuda vad gäller naturupplevelser och aktiviteter. Campingplatserna ligger i lämpliga dagsetapper, med tillräckligt med tid för bra stopp för upplevelser längs vägen.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Trollstigen ligger bara några kilometer nordväst om Trollveggen Camping och är Norges mest besökta turistväg (RV 63). Välkommen till Trollveggen Camping!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten