Tredenborgs Camping

Tredenborgsvägen 8231, 294 36 Sölvesborg

Om campingen

Tredenborgs Camping är en lugn och trivsam familjecamping som har ett unikt läge på strandkanten mellan den blekingska bokskogen och havet. Blekinge har fantastiskt härliga vandringsleder, cykelleder och kanotturer i sagolik natur. Till Sölvesborgs centrum är det tre kilometer och där finner ni bland annat apotek, Systembolag, bank/bankomat, restauranger, barer, caféer, mat-och klädbutiker. SCROLLA NER OCH TRYCK PÅ BOKA NU för att boka din vistelse direkt

Campingen har 220 campingplatser, 9 stugor och 10st mysigt inredda canvastält som vi kallar Glamping (Glamorous camping). Hundar är alltid varmt välkomna till oss - både i receptionen, i cafét och på uteserveringen. Vi är en hundvänlig camping och har ett långgrunt hundbad vid havet och hunddusch med varmt och kallt vatten. Campingen har också en 12-håls minigolfbana mellan cafét och vår glassbar. Från receptionen kan ni hyra kanoter, elsparkcyklar, Seg-Ways och trampbilar. Vanliga cyklar får ni låna gratis. SCROLLA NER OCH TRYCK PÅ BOKA NU

Glöm inte baddräkten och badbyxorna! Visste ni att vi har ett av Blekinges bästa badvatten? Tredenborg har fått högsta betyg (vattenkvalitet) från Havs & Vattenmyndigheten. Vi har ett långgrunt bad med en barnvänlig strand - samt en fin lekplats i anslutning till badet. Några meter ute på udden finns en 55 meter lång badbrygga, Tors Brygga, för er som vill ha djupare vatten.

GLAMPING! Tredenborgs camping erbjuder tio 30m2 stora canvastält som är mysigt inredda med bäddad dubbelsäng, litet kylskåp, mysiga lampor och levande ljus, mattor, bord, stolar mm. Mer om GLAMPING här.

GLASS I STORA LASS! Sugen på glass? Missa då inte vår häfta glassbar: Glassabo´n. Mer om GLASSABO´N.

I huvudbyggnaden finner ni receptionen där vår glada personal hjälper er med frågor och funderingar. Här finner ni även en liten butik som säljer basvaror så som mjölk, pålägg, yoghurt, toapapper, hygienartiklar, leksaker, dryck, chips, inredning, pinnglass, godis, tidningar, campingutrustning mm.

I anslutning till receptionen finner ni vårt café och bar NyBrygget. Läs mer om NYBRYGGET. Här finner ni allt från nybakade frukostfrallor (under högsäsong), fika, kaffe från Bergstrands och en lunch- och middagsmeny. Vi har fullständiga rättigheter och erbjuder vin, öl och goda sommardrinkar. Vi har till och med vår egna ljusa öl: Tredenborg! Kom och njut av mat och dryck på vår uteservering.

Vi har ytterligare en restaurang på omårdet som heter BRYGGAN MAT & BAR, som ligger längst ut på Tredenborgsudden. Vi erbjuder en gedigen meny med något för alla smaker. Bryggan har stans största uteservering med en havsvy som heter duga.

VARMT VÄLKOMNA TILL TREDENBORG!

Boenden

I närheten av campingen

I närheten av Tredenborgs Camping finner vi flertalet saker att göra. För barnen finns det tillexempel flertalet aktiviteter att utforska:

  • Kreativum i Karlshamn där man får en hel upplevelsedag att pröva känna och testa.
  • Tykarpsgrottan är en 10 000 kvm stor labyrint som är belägen hela 12 meter under jordens yta. I detta grottsystem spelades barnklassikern Ronja Rövardotter in.
  • Brio Lekoseum är leksaksmuseet där besökarna får leka. Barnen får fritt ta upp och leka med de olika föremålen vilket skapar en upplevelse utöver det vanliga. Här finns tillgång till allt från tågbanor, lekhus, sällskapsspel och datorspel.

Inte långt från Tredenborgs camping hittar vi även “Raceland” där man kan köra gokart, något som passar både stora och små.

Närområdet till Tredenborgs camping erbjuder även en hel del naturliga platser.Hanö ligger i en avstressande och harmonisk miljö. Här finner man vacker natur och en fantastisk panoramautsikt över Östersjön. Njut av de fina vyerna och ta en promenad på de fina små vägarna eller vandringslederna.

Eriksbergs viltpark är en drygt 900 hektar stor safaripark vilket gör den till nordens största. Här hittar ni mängder av de både fridfulla och majestätiska djuren i vilt format.

Ursulas äventyr är för dig som vill ha lite mer spänning. Här hittar man guidade turer med bland annat havskajaker, forskajaker, grottforskning, äventyrsbanor, och olika bastubad.

Kristianstads konsthall är platsen där samtidskonsten möter olika uttryck - här finner man både internationell och aktuell svensk konst i flertalet olika utställningar varje år. I samband med dessa utställningar finns visningar och programverksamhet och vid många tillfällen kan man även möta konstnärerna på plats. Kristianstads konsthall är platsen för det visuella och upplevelserna och livets reflektioner.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Adress & telefonnummer

Tredenborgs camping

Tredenborgsvägen 8231

294 36 Sölvesborg

www.tredenborg.com

epost: info(a)tredenborg.com

tel: 0456-12116

jour: 0708-130830

Öppettider

Tredenborgs Camping 1 april och stänger den 30 september. (Glamping öppnar 28 april)

På campingen råder familjekaraktär varför tystnad, stillhet och ro skall råda mellan klockan 23.00-07.00. Detta innebär att fester m.m. ej får pågå efter 23.00. Samma tider gäller bilkörning på området.

Incheckning

Campingtompter 12:00.

Stugor 14:00.

Glamping 15:00.

Utcheckning

12.00 för både campingtomter, stugor och Glamping. Vid förlängt boende på campingtomt var god kontakta receptionen i god tid dock senast 11.00 samma dag.

Hundar

Hundar är välkomna på campingen, i reception och NyBrygget Café & Bar (både inne och ute). De skall alltid hållas kopplade och under uppsikt. Tänk också på att skälliga hundar är ett irritationsmoment för andra gäster. Hundlatriner finns uppsatta längs promenadvägen genom campingen, liksom på nedre ängen på Gröna området. Hundbajspåsar finns att köpa i receptionen/butiken. Kommunens hundbad ligger i direkt anslutning till campingen och är utmärkt med en skylt. Här liksom i övrigt gäller att hundarna skall vara under uppsikt och kopplade. Undantag när hundarna badar, då de inte behöver vara kopplade. Hunddusch finns på baksidan av det stora servicehuset.

Uthyrning

Uthyrning av elcyklar, elsparkcyklar, kanoter, stand up paddle boards (SUP) och Seg-Ways sker i receptionen. Vanliga cyklar lånar vi ut gratis.

Internet

På campingområdet går det att koppla upp sig mot vårt trådlösa nätverk. Lösenord hämtas i receptionen.

Övrigt

Nybakade frukost-frallor till försäljning under mitten av maj, samt hela juni, juli och halva augusti i cafét NyBrygget (i receptionsbyggnaden).

Café Nybrygget & butik i receptionen

I receptionsbyggnaden finner ni vårt café NyBrygget, samt en butik (reception) med ett lättare utbud av varor som passar campinglivet. Det finns även en stor uteservering för att njuta av nybakad fika, luncher, middagar och dryck, precis intill minigolfen.

Badplats

Långgrunt bad vid sandstrand för barnfamiljer. Längre ut på udden finns en 55 m lång badbrygga. Tredenborg har fått "Utmärkt Kvalitet" från Havs & Vattenmyndigheten.

Aktiviteter

Vid receptionen finns uthyrning av bland annat; minigolf, trampbilar, cyklar och kanoter.

Postlåda, tvättstuga, brandsläckare

Postlåda finns vid infarten till campingen. Denna töms måndag - fredag. Frimärken finns att köpa i receptionen. Tider till tvättstugan samt tvättmedel/sköljmedel finns till försäljning i receptionen. Brandsläckare finns på varje servicehus. Se kartan.

Bank

Campingen tar emot Swishbetalningar samt de flesta kreditkort. Det går inte at ta ut pengar på campingen. Närmaste bank och bankautomat finns i Sölvesborg.

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

01/06-13/08

Check-in:

Camping: 12:00, Cabin: 14:00, Glamping: 15:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten