Borgsjö Strand Camping

Borgsjöbyn 139, 841 97 Erikslund

Om campingen

Borgsjö Strand Camping hittar ni i Medelpad, Norrlands, till ytan, näst minsta landskap. Landskapet är fullt av äventyr och upplevelser och campingen ligger i nära anslutning till flera småorter där varje plats har sin egen unika sevärdheter att erbjuda.

Borgsjö Strand Camping ligger precis intill Borgsjön och bara ett stenkast ifrån skogen. Campingen har öppet året runt vilket innebär att ni kan ta in alla årstider hos oss. Här hittar ni tältplatser, campingtomter med eller utan EL, stugor samt ett mysigt Bed&Breakfast.

Tältplatserna samt campingtomterna är på 120 kvm. På campingen kan du själv välja vilken plats du vill placera din husbil/husvagn eller tält. Du hittar helt enkelt det område som du tycker passar bäst och har sedan den platsen. Det är helt upp till dig hur länge du väljer att stanna på just den valda platsen.

Vi har 7 stugor i olika storlekar för uthyrning. 3 av dessa har 3 sängar med toalett och dusch. Resterande 4 stugor har 4 sängplatser och tillgång till dusch och toalett i huvudbyggnaden.

B&B ligger i anslutning till restaurangen och här har vi 4 rum med 2–3 sängar vardera. Toalett och dusch finns i korridoren. När du bor på vårt B&B ingår frukost i priset!

Boenden

I närheten av campingen

På Borgsjö Strand Camping finns det gott om stora gräsytor för lekar, spel och annat kul. I anslutning till campingen finns även en lekplats för våra lite mindre gäster.

I huvudbyggnaden kan ni hitta bland annat:

  • Toaletter & duschar
  • Tvättmaskin & torktumlare

Inne på campingområdet finns en mycket fin sandstrand med en stor brygga. Du behöver alltså inte åka någonstans för att bada, utan kan enkelt promenera ner till stranden barfota med picknickkorgen i handen och solstolen i andra. Vid sjökanten finns även en vedeldad bastu för uthyrning.

Det finns även en restaurang med fullständiga rättigheter inne på Campingområdet. Här serveras lunch varje vardag samt en helgspecial på helgerna. Givetvis går det även bra att beställa takeaway att ta med sig. Lokalbefolkningen beskriver restaurang som ett säkert kort när det kommer till god mat, fantastisk service och schyssta priser.

När ni är nyfikna på att utforska området utanför campingen finns det gott om aktiviteter att göra.

Runt hela Ånge kommun kan man till exempel hitta fina fiskevatten för Abborre, Gädda, Harr och även ädelfisk som Öring och Röding. Vad kan möjligen smaka bättre än dagens fångst som man själv fiskat? Här gäller det att ha ett giltigt fiskekort som finns att köpa på flertalet olika platser i kommunen.

Vill man golfa finns en väldigt vacker 18 håls golfbana vid Hussborgs Herrgård i Ljungaverk, cirka 8 km från campingen. Här finns även en restaurang för att fira golfsegern på.

För den som vill ut på vandring finns flertalet olika vandringleder att välja på. ”Mitt Norden” leden samt Pilgrimsvägen passerar nära campingen. Om man vill ut på en lite kortare vandrings finns Rankleven vandringsled.

För cykling kan vi gladeligen säga att Sverigeleden passerar vår camping. Det är Sveriges längsta cyklingsled som går genom hela landet och är hela 950 mil lång. Här finns även cykelleder till exempel Ånge och Fränsta.

Detta är bara ett litet axplock av olika aktiviteter, du hittar även:

  • Getberget slalombacke med 2 ankarliftar.
  • Jämtgaveln naturreservat cirka 2 mil ifrån Campingen. Här kan man vandra och fiska om man så önskar
  • Ånge Zoologiska Museet
  • Boda Borgs äventyrshus

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

  • Sundsvall ligger 81 km från campingen.
  • Campingen ligger vid E14 som går mellan Sundsvall och Trondheim.
  • Incheckning sker vid restaurangen.

Hjärtligt välkomna till Borgsjö Strand Camping!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

06/06-23/08

Check-in:

15:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten