Tingsryd Resort

Tingsryd Resort, 362 91 Tingsryd

Om campingen

Tingsryd Resort hittar du i sommardrömmen Småland. Campingen beskrivs som barnens favoritcamping och bjuder på gott om aktiviteter för hela familjen, även de fyrbenta familjemedlemmarna är välkomna hit.

Här möts ni av en stor året om camping med gott om utrymme och boendealternativ. Campingen har över 400 campingtomter, 200 av dessa erbjuder möjlighet till EL. Campingtomterna är stora med havsutsikt och passar perfekt för både husbil och husvagn. Det finns även ett antal fina tältplatser och stugor av högsta kvalitet.

Servicehuset är nybyggt och campingen erbjuder gratis WiFi på hela området. Det finns även en restaurang med öl- och vinrättigheter och en trubadur som bjuder på underhållning under semesterkvällarna. Här hittar ni även en glassbar och ett café som säljer nybakat bröd och fikabröd under sommarmånaderna. Är du en frukostfantast kan du passa på att njuta av en härlig frukost i vår frukostbuffé.

Boenden

I närheten av campingen

Tingsryd camping har det mesta för att göra barnens semester till en oförglömlig upplevelse. Här finns en härlig badstrand, lekplats och minigolf. Spela beachvollyboll eller prova på att rida. Under högsäsongen erbjuder campingen erbjuder även dagliga turer med hästskjuts till centrum och dessutom anordnas en cirkusföreställning varje kväll. Det finns även gympa kidz och minidisco för dem yngre gästerna och musikquiz för dem äldre. På området finns också en rad andra aktiviteter:

  • Fiske och fiskeskola för barn
  • Båt
  • Kanot
  • Tennis
  • Bastu
  • Spa med Jacuzzi
  • Pingis
  • Ministars för dem små stjärnorna
  • Äventyrsbad

Campingen gränsar mot en skog perfekt för vandring eller en cykeltur. Vill du bara strosa omkring finns det även gott om svamp och bär att plocka. Skogen är en blandskog med bäckraviner och ett rikt fågelliv. Kan du skilja sångerna åt?

Tingsryd Resort är det perfekta resmålet när du söker en camping som har allt och samtidigt vill ha spännande sevärdheter och utflyktsmål i närområdet. I Tingsryd hittar du tillexempel vattenlandet Kaskad och 20 kilometer från campingen hittar du Åsnen nationalpark. Andra stora sevärdheter är Astrid Lindgrens Värld, Glasriket, Kosta Outlet, High Chaparral, Blekinge Skärgård, Barnens Gård, Kalmar Slott och Solliden. Du hittar även Skånes Djurpark som bjuder på äventyr och aktiviteter för hela familjen. I parken kan du bekanta dig med över 70 olika arter av nordiska djur så som björn, älg och renar. Fåret Shaun är även på plats och bjuder in till ett 20 000 kvadratmeter stort lantparadis. Djurparken lägger stor vikt kring att skapa en bra och naturlig miljö för djuren och parken erbjuder besökare möjligheten att ta del av skötarnas dagsprogram där man får en chans att lära känna djuren lite bättre, se när dem matas och aktiveras.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

På området hittar du en lunchrestaurang med utsikt över den vackra sjön Tiken. Det finns även en bistro som erbjuder enklare rätter.

Tingsryd Resort erbjuder även konferensmöjligheter med en rad olika aktiviteter. Det finns en festlokal med vacker utsikt och plats för 50 personer. Till lokalen går det också att beställa till catering för 12 eller fler personer.

Varmt välkommen att skapa en oförglömlig semester på Tingsryd Resort i södra Småland!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

24/06-08/08

Check-in:

13:00

Check-ut:

13:00

Campingar i närheten