Tammiluodon Viinitilalla

Tammiluoto 257, 21630 Lielahti

Om campingen

Tammiluoto vingård är en underbar plats på ön Lemlahti, i staden Pargas. Det ligger i slutet av en vacker udde med över 9 000 äppelträd och 1 000 päronträd. Det finns gott om utrymme och den omgivande naturen erbjuder lugn och avkoppling. Här kan du njuta av en trevlig semester med din familj eller dina vänner. I området finns också en gästhamn där du kan njuta av en magnifik havsutsikt.

Här finns också en bastu där du kan koppla av efter en dag av möten eller fira en svensexa med vänner. Du kan också beställa cateringstjänster och njuta av läckra lokala produkter.

Vinkällaren rymmer upp till 50 personer, där du kan njuta av gårdens egna viner och delikatesser. Vingården är idealisk för mötesgrupper, bröllopsmottagningar, familjefester, svensexor och möhippor samt möhippor och svensexor. Under sommaren fungerar vingården även som ett kafé och är öppen för allmänheten varje dag.

Boenden

I närheten av campingen

Tammiluoto vingård ligger i närheten av Åbo stad, bara 30 km bort. Vattenbussresan från Åbo till Tammiluoto tar cirka 1,5 timme och du kan njuta av det fantastiska landskapet på vägen. Pargas centrum och Kaarina ligger också i närheten.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

I gårdsbutiken kan du köpa Tammiluoto-viner, cider, lokal öl och ett urval av snacks och presenter. Du kan ta med dig egna drycker till basturummet och enligt överenskommelse även ta med dig egna förfriskningar. Vingården har A-rättigheter och du kan få smaka på gårdens produkter mot en liten avgift. Det är möjligt att beställa catering på campingen.

Välkommen att njuta av din vistelse!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

01/06-31/08

Check-in:

Ej angivet

Check-ut:

Ej angivet

Campingar i närheten