Tallbackens Fritidsby

Riksvägen 2D, 904 31 Umeå

Beskrivning

Tallbacken Fritidsby ligger intill en privat badsjö i Vännäs. I en lugn och säker miljö på pendelavstånd från Umeå. Samtliga stugor ligger trevligt belägna i kuperad terräng med direkt sjöläge.

Alla campingstugorna har en matplats, en mikrovågsugn och en vattenkokare. Här kan du koppla av på uteplatsen och njuta av sjöutsikten. Vissa av stugorna har ett välutrustat pentry.

Ett frukostpaket erbjuds mot en extraavgift.

Boenden

I närheten av anläggningen

Förutom ren relax med bad och sol, på sandstranden eller på en brygga i sjön, finns det på möjlighet till många aktiviteter på och kring området.

Lekplats för de unga, Bollplan för de lite äldre och bastu och grillplatser för de äldsta. Tallbacken Fritidsby. erbjuder även bokningsbar massage och en gemensam lounge. Boendet har även biljardbord, en pub och kvällsunderhållning.

Det är nära till butiker och bensinstationer. Sex km till närmaste samhälle och 22 km till Vindeln och Vännäs med ett större utbud. 45 km till Umeå som är Norrlands största stad med stora köpcenter och många specialbutiker.

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

WiFi finns tillgängligt i allmänna utrymmen och är gratis. Husdjur accepteras vid förfrågan. Inga extra avgifter tillkommer. Det ska vara tyst mellan kl. 00.00 och 07.00.

Varmt välkomna till Tallbacken Fritidsby!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

01/06-30/09

Check-in:

13:00

Check-ut:

11:00

Campingar i närheten