Sturkö Camping

Idrottsvägen 11 , 373 62 Sturkö

Om campingen

Hej och välkomna till Sturkö Camping! Sturkö camping är en Caravan Club camping av hög standard belägen i den vackra skärgården vid Karlskrona.

Sturkö Camping ligger fint till på den södra delen av Sturkö vid en alldeles vindskyddad havsvik. Här har ni en familjecamping som passar både stora och små med såväl avkoppling som aktiviteter.

Njut av Blekinge på från en av totalt 170 campingtomterna och finn lugnet som naturen har att erbjuda. För familjen erbjuds en långgrund och barnvänlig strand. Vill ni söka er till ert egna paradis hittar ni massvis med egna badvikar på öarna runt omkring.

Välkomna!

Boenden

I närheten av campingen

På Sturkö camping kan man både slappna av eller motionera. Allting är upp till er själva. I närheten finns ett motionsspår på 4,5 km och bara 15 km bort från anläggningen ligger golfbanan.

Campingen hyser även rum för en fin 12 håls minigolfbana. För de små hittar ni såklar lekplatser, hela 2 stycken finns att tillgå under er vistelse.

Under högsäsongen kan ni även ta er en sväng om på dansbanan. Välkomna till semesterparadiset!

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Vi ligger cirka 30 kilometer sydost om Karlskrona. Ni har Wifi på anläggningen och hundar ärt alltid välkomna hit. Vi håller öppet mellan april till slutet av september. Välkomna!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten