Strand Fjellstue og bobilparkering

Strandsetervegen 7, 2658 Espedalen

Beskrivning

Strand Fjellstue, belägen vid Espedalsvannet på 720 meter över havet i Espedalen, erbjuder ett underbart läge precis vid vattnet. Denna lilla plats med ett stort hjärta inbjuder dig till en vistelse där du kan välja mellan total avkoppling eller aktiva dagar fyllda med upplevelser.

Omgiven av majestätiska berg, glittrande bergsvatten, ett rikt djurliv och en frodig flora, är Strand Fjellstue platsen för att ladda batterierna.

Här kan du även beställa tårtor för alla tillfällen, bakade med kärlek och omsorg.

De nya husbilsplatserna är utrustade med alla nödvändiga faciliteter inklusive egen tömningsstation. Med ett kök som serverar allt från kakor till lunch och middag, och en generös kall buffé på söndagar, täcks alla dina kulinariska behov. Vill du ha en dusch är det också ett alternativ.

Boenden

I närheten av anläggningen

Strand Fjellstue ligger i omedelbar närhet av Helvete, Nordeuropas största potthål, en attraktion som lockar över 30 000 besökare årligen. En underbar plats för naturälskare och äventyrssökande.

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Du bokar enkelt både middag och frukost direkt i appen eller vid incheckningen. Vill du ha färska bakverk erbjuder ställets eget bageri nybakat bröd och frallor på beställning. Den är designad för barn, så att hela familjen kan njuta av en bekväm och minnesvärd vistelse.

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

14:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten