Stornesøra Fjordcamping

Stornesvegen 5 , 7670 Inderøy

Beskrivning

Välkommen till Stornesøra Fjordcamping, en oas av naturskön skönhet och avkoppling som väntar dig i den vackra regionen Inderøy, Norge. Här vill vi inspirera dig att boka din vistelse så snabbt som möjligt, så att du kan uppleva allt som denna camping har att erbjuda.

Vi erbjuder 10 rymliga ställplatser med el för husbilar och husvagnar, samt 4 ställplatser utan el för tältentusiaster. Våra faciliteter är designade för att ge dig den mest bekväma upplevelsen. Vår moderna sanitetsanläggning har dusch och toalett i samma rum, så att du kan njuta av din integritet. Vi har även ett välutrustat kök, ett gratis bibliotek, tvättmaskin och en plats för att tömma septiktankar. För den som behöver påfyllning av vatten har vi flera alternativ. Campingen ligger precis intill den härliga badplatsen vid Stornesøra som ger dig en underbar möjlighet att njuta av fjordens sötvatten.

Boenden

I närheten av anläggningen

Stornesøra Fjordcamping är omgivet av ett rikt utbud av aktiviteter och möjligheter i närområdet. På Stornesøra finns kiosk, grillplats, fotbollsplan, sandvolleybollplan och en populär badplats. För fiskeentusiaster finns det flera bra ställen i närheten där du kan prova fiskelyckan från land. Vill du hellre utforska vacker natur till fots har vi många väl markerade vandringsleder som ger dig möjlighet att njuta av utsikten över fjorden, besöka en gammal fyr eller uppleva vikingagravhögar. Dessa leder är utformade så att du kan utforska området utan att behöva gå genom tät skog. Vår camping är också centralt belägen i förhållande till Inderøy-turer och Den Gyllene Ringvägen.

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

  • Vår sanitetsanläggning har moderna faciliteter, inklusive dusch och toalett i samma rum.
  • Vi erbjuder ett fullt utrustat kök för matlagning och ett gratis bibliotek för avkoppling och läsning.
  • Tvättmaskin och alternativ för tömning av septiktanken finns.
  • Flera alternativ för att fylla på vatten finns på campingen.
  • Området vid Stornesøra har en rad aktiviteter, bland annat bad, fotboll, beachvolley och möjligheter till grillning.
  • Utforska vackra vandringsleder som ger dig tillgång till natursköna vyer, historiska fyrar och fascinerande vikingagravhögar.
  • Stornesøra Fjordcamping är också idealiskt beläget för att utforska Inderøy och The Golden Ring, och vi ser fram emot att välkomna dig för en oförglömlig vistelse.
<!-- -->

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

12:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten