Storkens Camping

Ågatan 5, 570 16 Kvillsfors

Om campingen

Två mil från Vetlanda precis intill Tureforsbadet i Kvillsfors ligger Storkens Camping. Här finns fantastisk natur och en barnvänlig badplats. Värdparet Paul och Marina satsar på en lugn och gemytlig känsla för att ni som besökare ska kunna koppla av på riktigt.

På området finns det 30 ställplatser, varav 16 är med el. Naturligtvis har ni som gäst tillgång till både latrintömning och vattenpåfyllning. Önskar ni tvätta finns tillgång till tvättmaskin.

Boenden

I närheten av campingen

Anläggningen ligger lite avsides i en lummig naturskön miljö precis intill Stureforsbadet. Ni hittar även en tennisplan och fotbollsplan här om ni känner för att aktivera er.

På andra sidan av sjön ligger härliga motionsspår för dig som hellre föredrar det. Förutom den härliga badplatsen är även fisket riktigt bra här. Campingen säljer fiskekort.

Lite längre bort ligger en mataffär om ni behöver införskaffa något under vistelsens gång. I byn finner ni även en Taverna med fullständiga rättigheter. Det finns med andra ord något för alla här.

Något ni inte får missa när ni är här är självklart Storkens egna loppis där ni förutom har chansen att fynda coola prylar även kan ta en fika medans ni funderar på nästa drag.

Guldvaskning i Ädelfors, Kleva gruva, tomteverkstan, kanotuthyrning, vildmarks-spa och kanotpaddling kan också upplevas i direkt anslutning till Storkens Camping.

Campingen har även nära till attraktioner som Astrid Lindgrens värld, Kosta och hela glasriket samt High Chaparral.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Campingen håller öppet 1:a Maj till och med söndagen den 30:a Augusti. Bemannad reception i Storkens loppis varje dag från Kl.9.00- 22.00. Incheckning från Kl.11.00.

Varmt Välkomna till Storkens Camping önskar Paul och Marina!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

12:00

Check-ut:

11:00

Campingar i närheten