Storesand Teltplass

Storesandveien 88 , 1680 Skjærhalden

Om campingen

Storesand är ett stort och sammanhängande område med natur och friluftsliv som är gjord för bad, promenader, lek och naturupplevelse mitt i Ytre Hvaler nationalpark.

Det finns sandvolleybollplaner, en klättervägg och särskilda grillplatser. Området omfattar Vadholmtangen öster, Herreskjær, Paradisbukta, Sjursholmen och Døvika. Kuststigen går genom hela området och längs stigen kommer du att upptäcka många av de intressanta "Valtuvorna" - lämningar från förmodade järnåldersboplatser. Du kan gå längs kuststigen till Skjærhalden i öster eller till Rødshue och skulpturparken och sedan vidare till Grønne bakke.

Boenden

I närheten av campingen

I närheten av Storesand Teltplass finns flera fina vandrings- och friluftsområden, bland annat Ytre Hvaler nationalpark och Kuststigen som går genom området. Det finns även sandvolleybollplaner, en klättervägg och grillplatser tillgängliga på själva tältplatsen. Du kan också utforska omgivningarna, såsom Vadholmtangen öster, Herreskjær, Paradisbukta, Sjursholmen och Døvika, eller ta turen till Skjærhalden i öster, Rødshue och skulpturparken och vidare till Grønne bakke.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Från 1 september till 30 april gäller friluftslagen och tältplatser får inte bokas i förväg.

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15.00

Check-ut:

12.00

Campingar i närheten