Stiklestad Camping

Vukuvegen 264, 7650 Verdal

Beskrivning

Välkommen till Stiklestad Camping - din idylliska semesterort vid stranden av vackra Verdalselva! Här kan du uppleva den ultimata kombinationen av natur, kultur och avkoppling. Vår camping ligger i ett familjevänligt område med Stiklestad IL:s idrottsanläggningar som närmaste granne och det är bara en kort promenad på ca. 2 km till imponerande Stiklestads nationella kulturcentrum.

På Stiklestad Camping hittar du allt du behöver för en bekväm och minnesvärd semester. Vi erbjuder moderna faciliteter som elanslutning, sanitet, duschar och tvättmaskiner, så att du kan njuta av din vistelse utan bekymmer. Vi har även ett brett utbud av stugor och campingplatser för alla smaker och plånböcker. Från vårt campingområde kan du njuta av panoramautsikten över floden och den omgivande landsbygden medan du kopplar av i ditt eget hem.

Vår campingplats är också en idealisk utgångspunkt för att utforska den natursköna vägsträckan Den Gyldne Omvei. Ta en biltur genom det vackra kulturlandskapet i Inderøy kommun i Nord-Trøndelag och upplev kulinariska, konst- och kulturupplevelser längs vägen. Det är en resa som kommer att berika din semesterupplevelse och ge dig möjlighet att utforska det bästa av denna region.

Boenden

I närheten av anläggningen

Stiklestad Camping har det perfekta läget för dig som vill utforska Verdal med omnejd. Förutom att vara nära Stiklestad National Cultural Centre kan du också besöka staden Straumen, som röstades fram som Norges finaste stad 2020. Utforska lokala kaféer, butiker och upplev Straumens charmiga atmosfär. Med vår centrala utgångspunkt har du enkel tillgång till en rad spännande aktiviteter och attraktioner i detta vackra hörn av Nord-Trøndelag.

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

  • Boka din plats på Stiklestad Camping så snart som möjligt för att säkerställa den bästa upplevelsen. Populära perioder fylls snabbt upp.
  • Vår camping är öppen året runt, så du kan besöka oss när som helst och njuta av olika säsongsbetonade läckerheter.
  • Vi erbjuder även faciliteter för tältcamping och husbilsplatser för dem som föredrar det.
  • Kom ihåg att kolla in våra specialerbjudanden och evenemang för att göra din vistelse ännu mer minnesvärd.
  • Kontakta vår vänliga service för frågor eller hjälp. Vi finns här för att se till att du har en fantastisk tid på Stiklestad Camping!
<!-- -->

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten