Ställplats Rådåsgården Lidköping

Rådåsgården, 531 96 Lidköping

Om campingen

Välkommen till Ställplats Rådåsgården i vackra Lidköping, Sverige! Denna ställplats erbjuder en perfekt kombination av naturskön omgivning och bekvämligheter för att göra din vistelse minnesvärd. Ställplatsen platser för husbilar och husvagnar.

Här kan du njuta av lugnet och friden medan du umgås med andra husbils-entusiaster. Rådåsgården har toaletter och duschar samt bastu, samt tillgång och avfallshantering. Detta är en enkel ställplats på grusad yta.

Boenden

I närheten av campingen

Ställplats Rådåsgården har ett bra läge som ger dig närhet till många spännande sevärdheter och aktiviteter. Ställplatsen är omgiven av den vackra naturen i Lidköping, vilket ger dig möjlighet att utforska pittoreska vandringsleder och njuta av friluftslivet. Det finns motionsppår , MTB banor samt hinderbanor i området.

En promenad till Råda vy med bra utsikt över Kinneviken och Kinnekulle är ett liten extra upplevelse.

Om du är intresserad av kultur och historia kan du besöka Läckö Slott, en imponerande renässansbyggnad vid Vänerns strand. För de som älskar shopping och restaurangbesök finns Lidköpings stadskärna med sitt breda utbud av butiker och matställen bara en kort bilresa bort.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

För att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på Ställplats Rådåsgården går det att boka så snart som möjligt. Genom att boka i förväg kan du säkerställa att du får en plats som passar dina behov och preferenser.

Var redo att uppleva den vänliga atmosfären och den underbara naturen som Ställplats Rådåsgården och Lidköping har att erbjuda.

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

14:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten