Sötterfällan Gård

Sötterfällan, 565 96 Bottnaryd

Beskrivning

Sötterfällan Gård i Bottnaryd är en lantlig idyll där tiden verkar stå stilla. Här erbjuds ställplatser där naturen är nära och där du kan vakna till fågelkvitter och ljuva dofter av äng och skog. Sötterfällan Gård är perfekt för dig som söker en paus från vardagens stress och vill återkoppla till naturen.

Med rymliga ställplatser och möjligheten att hyra pittoreska stugor är det en destination som passar både den äventyrslystna och den som söker ro. För familjen finns lekfulla aktiviteter och för den aktive finns vandringsleder och cykelstigar som snirklar sig genom den omgivande landsbygden.

Kvällarna kan avnjutas med grillning under stjärnklar himmel, och för den kulturintresserade finns lokala hantverk och traditioner att upptäcka. Sötterfällan Gård är en plats där varje ögonblick blir ett kärt minne.

Boenden

I närheten av anläggningen

Omgivningarna kring Sötterfällan Gård är rika på natursköna vyer och lokala pärlor. Bottnaryd är en bygd med starka traditioner och erbjuder närhet till både vatten och skog, idealiskt för fiske, kanotpaddling eller en lugn stund vid en glittrande sjö

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Bokningar på Sötterfällan Gård är eftertraktade, och för att garantera din plats i denna pastoraliska dröm är det bäst att boka i god tid. Här finns alla förutsättningar för en avkopplande och berikande vistelse, så tveka inte att säkra din nästa semester eller helgutflykt redan idag.

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

14:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten