Snäck Camping

Lummelundsväg 151, 621 41 Visby

Beskrivning

På Gotland, alldeles intill Visby hittar vi Snäck camping. På Snäck camping finns det 149 campingtomter, samtliga med el. Campingtomterna är belägna i en vacker natur i sluttning mot stranden och havet. Här har alla gäster och platser en vacker vy där havets skådespel kan beskådas både i solnedgång och soluppgång. 

På Snäck camping lever man bekymmersfritt under semestern. Servicehuset rymmer alla faciliteter man behöver för att klara av de soliga dagarna. WC, handikappanpassad WC/dusch, tvätt, dusch, torktumlare, matlagnings och diskmöjligheter finns alla samlade här. Det finns även flertalet latrintömningsstationer samt återvinningsstationer.

Vill man avnjuta mat och dryck samtidigt som barnen har att göra så är Snäck camping det rätta stället, här ligger nämligen restaurang SNACK. På Snack får var och en komma som dem är och njuta tillsammans med familj och vänner i en härlig atmosfär. Musik spelas hela kvällen fram tills solens sista strålar lämnar oss vid horisonten. Intill restaurangen har barnen både en lekpark och en pool att underhålla sig med. SNACK på Snäck camping är stället med den tillbakalutade och avspända stämningen. Öppettiderna är i samma anda från 12:00 till sent.

Vill du komma och bo i tält? då har Snäck camping de perfekta platserna. Ta med favorit-tältet och finn er egna plats på campingen. Tältområdena är fräscha och lummiga med närhet till både servicehus, natur och hav. Totalt finner du 4 olika tältområden som ligger noga utvalda nära den finaste av natur. Här får ni generösa gräsytor som räcker till för de flesta. På Snäck camping har de även så kallade trätält som har bäddade sängar och där frukost ingår.

Kommer man med husvagn eller husbil så erbjuder campingen förstklassiga platser även här. På området  finns massor med vackra platser där du kan välja efter och vraka efter smak och tycke. Campingen erbjuder allt från lugnare skogspartier där du får vara i fred, till de strandnära platserna med havet som närmsta granne. 

Är du ute efter att spendera en hel säsong på Snäck camping? Då kan du behålla din favoritplats och njuta av den hela sommaren. Kom och gå som du vill under hela säsongen. Säsongscamping är som vi alla vet en livsstil. Du finner snabbt din rutin och dina smultronställen. Campingen tillåter dig även såklart att behålla din plats till nästa år. Men man måste vara snabb så ingen annan hinner ta den!

Visa mer

Boenden

I närheten av anläggningen

Snäck camping och dess omgivning är faktiskt en historisk plats som tar oss tillbaka hela vägen till vikingatiden. Själva området, Snäck, var en otroligt viktig plats under denna tid och man kan än idag hitta spåren från denna svunna era.

Bara en 7 minuter lång cykeltur från Snäck camping finner du den välkända världsarvsstaden Visby. Denna stad med sina romantiska inslag bjuder upp till långa och härliga promenader dag som kväll, mitt bland små pittoreska medeltida gränder och kyrkor. Väljer du att styra cykelturen norröver längs vattnet från campingen är du på endast 12 min i vackraste Brucebo naturreservatet.

Visa mer

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Snäck camping har öppet från 1 maj - 30 september för säsongsgäster samt 1 juni- 31 augusti för rörliga gäster.  

Att campa på Snäck camping i såväl tält som husvagn är både smidigt och enkelt.  Allt du behöver finns i din närhet. Matvaror kan inhandlas på stormarknaden. Tillbehör till husvagnen eller husbilen finner du även i de sommaröppna butikerna. 

Visa mer

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

23/06-31/08

Check-in:

15:00

Check-ut:

11:00

Campingar i närheten