Skummeslövs Ekocamping

Stora Strandvägen 35, 312 72 Skummeslövsstrand

Om campingen

Skummeslövs Ekocamping är en familjecamping belägen strax utanför Laholm med härlig utsikt över Hallandsåsen. Campingen är belägen alldeles intill en 12-håls golfbana och en 12 kilometer lång badstrand, även känd som Sveriges längsta sandstrand.

Campingen är utrustad med 250 campingtomter. 185 av dessa har el och fungerar perfekt för dig som anländer med husbil, husvagn eller tält. Det finns också 8 stugor och en villavagnsby med 40 stycken villavagnar.

På Västkusten, mellan Halmstad och Ängelholm hittar ni alltså denna anläggning som är byggd med moderna och miljövänlig teknik.

På denna camping kan du alltså njuta av en härlig semester samtidigt som du värnar om miljön. - Om det är fullt här kan ni även ringa oss så kan vi ha fler platser.

Boenden

I närheten av campingen

På gångavstånd från campingen hittar ni en pizzeria och minigolfbana. Gillar ni att promenera finns det motionsspår och härliga promenadstråk i det angränsande naturreservatet.

Det finns även cykelleder som kan användas för att utforska närområdet.Avstånd till närområden:- Båstad 7 kilometer- Laholm 15 kilometer- Helsingborg 45 kilometer.

En vistelse på Skummeslövs Ekocamping kan med andra ord innehålla lite av varje.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Varje år delar Laholms kommun ut ett miljöpris för att uppmuntra och uppmärksamma insatser som stärker kommunens natur- och miljövård. Så sent som 2004 var Skummeslövs Ekocamping stolta mottagare av denna prestigefulla utmärkelse.

Välkommen till Skummeslövs Ekocamping, i Halland. Vi är övertygade om att ni kommer att trivas!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

15/04-15/09

Check-in:

12:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten