Siviks Camping

Träleberg 172, 453 92 Lysekil

Om campingen

I Bohuslän, på vackra västkusten precis intill havet, ligger Siviks Camping. Det här är en barnvänlig camping med en härlig långgrund sandstrand inte långt ifrån Smögen. Hit kommer besökarna som gillar sol, bad och fiske.

Totalt erbjuder Siviks Camping 310 campingtomter för husvagn, husbil eller tält. Du väljer själv om du vill ha plats med eller utan el, vi har den perfekta platsen för dig. Utöver detta finns det villavagnar, de-luxe villavagnar och 19 stugor på anläggningen.

Servicehuset och de gemensamma utrymmena på området är utrustade med allt från toaletter, duschar, skötrum för spädbarn, flertal tappställen för färskvatten, särskild avloppsstation, tvättmöjligheter, kök och samlingsrum.

Boenden

I närheten av campingen

Siviks Camping är med sitt läge i sommar-populära Bohuslän en västkustpärla som många väljer att komma tillbaka till år efter år.

Med den fina långgrunda sandstranden och de varma klipporna nära till campingtomterna är campingen framförallt en given favorit hos barnfamiljer.

När det kommer till aktiviteter och saker att göra här är minigolf, paddla kajak, fiske, bergsklättring och mysiga promenader, återkommande favoriter bland besökarna.

Den vackra skärgården utanför Sivik är verkligen perfekt för just promenader, kajak- och kanotutflykter. Vill ni hellre ta er omkring med cykel för spännande upptäcktsfärder finns det lokala aktörer som hyr ut detta.

Det finns en välsorterad servicebutik som säljer nybakad bröd varje morgon under sommaren.

Lysekils centrum ligger på ca 4 km avstånd från campingen. Hit tar ni er enkelt med bussen som går precis utanför området. Lysekil är en riktig sommarstad och lockar tusentals turister varje år.

Under högsäsong finns ett litet sightseeingtåg som heter City-Tuffen där man kan kliva på och se sig om i stan. De små, mysiga butikernas personliga bemötande och service är välkänt bland besökarna och del av charmen i denna stad. Restauranger, caféer, systembolag, livsmedelsbutiker finns det gott om här.

Ni kan även besöka Havets Hus, gå på teater i Havsbadsparken, ta del av allsången i stadsparken eller bara strosa runt och ta in omgivningarna. Det finns till och med en biograf om ni får för er att njut ett par timmar i biomörkret.

Smögen, som är Bohusläns i särklass mest kända turistmål ligger även det nära Siviks Camping. Hit kommer folk från när och fjärran för att uppleva den intensiva båttrafiken, shoppa i butikerna eller strosa runt och äta gott. När du väl är här får du självklart inte missa att äta smögenräkor och andra skaldjur. I Smögen smakar de som bäst.

Nöjeslivet här är också riktigt bra. Midsommar är den absoluta peaken på säsongen, men under sommarmånaderna står evenemangen på led och avlöser varandra, samtidigt som stämningen på barerna är på topp.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Campingen är öppen från början av april till slutet av september.

Från midsommar och fram till mitten av augusti erbjuder anläggningen fullservice med receptionstider från 08:00 - 23:00.

Campingen är anpassad efter rörelsehindrade. På större delen av området kan du surfa trådlöst med Wi-Fi. Biljetter till surf köper du i receptionen.

Då detta är en familjevänlig camping ska området va tyst mellan 23:00 - 06:00. Många barn springer runt i området så tänkt på att hålla låg hastighet när du kör här. Personalen i receptionen finns till för dig under hela din vistelse. Campingen är miljömärkt.

Varmt välkomna till Siviks Camping!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

15/06-09/08

Check-in:

15:00

Check-ut:

11:00

Campingar i närheten