Singö camping

Singövägen 156, 76457 Grisslehamn

Om campingen

Hej och välkommen till Singö camping! Cirka 6 kilometer norr om Grisslehamn, mitt i vårt vackra Roslagen hittar ni den enkla men ack så mysiga natur och familjecampingen Singö camping. Här finner ni både härliga skogsområden och fantastiska vyer ut över havet.

Campingen hyser cirka 50 platser för både husvagn och husbil där ni njuter av både naturen och skärgården på ett och samma ställe. På Singö camping är det en något lutande terräng med platser belägna både upp i skogen och nere närmare vattnet.

Vid servicehuset hittar ni diskstationer, duschar och till och med en bastu. Man har även bevarat den enklare charmen av en naturcamping med utedasset som fortfarande används på anläggningen. Ni hittar även tvättmaskiner samt möjlighet för att stryka på anläggningen. Självklart kan ni även här tömma er latrin.

Boenden

I närheten av campingen

Singö camping ligger mitt i vårt vackra Roslagen där Skärgården, havet och skogen möts i en vacker harmoni. I närområdet finns fina cykelleder (cyklar går att hyra på campingen) samt fina vandringsleder (Roslagsleden). Gillar ni att fiska så får det att hyra roddbåtar och testa fiskelyckan i det fina fiskevattnen.

Campingen ligger även nära en sandstrand för den som är sugen på ett svalkande dopp. Vattnet som omger Singö camping hyser även gott om fisk. Här hittar ni både Laxöring,strömming, gädda, abborre och mycket mera.

På Singö camping behöver ni inte heller alltid laga er mat själva då de har en egen restaurang och minilivs på anläggningen (Under sommarmånaderna). Här kan får ni tag i både snacks och ett mindre urval av goda maträtter. Laxburgaren är en av storfavoriterna!

Vill man ha lite mera fart så rekommenderas det även att ta en tur till Grisslehamn där ni kan avnjuta god mat och dryck samt ofta underhållning under högsäsongen. Ta en glass på bryggan och njut av Roslagen! Vid Singö camping är det även tillåtet med vindsurfing om man vill ha sig en liten extra dos av adrenalin.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Singö camping har öppet året runt! Högsäsongen och fullservice har ni under perioden maj - september. På campingen är hundar tillåtna men de måste vara i koppel. Den elektriska anslutningen ligger på max 10 Ampere.

Till Singö camping tar du dig enklast med bil men det går även bussar. Självklart är vattenvägen med ett alternativ då campingen har en egen brygga.

Varmt välkomna!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

01/05-30/09

Check-in:

12:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten