Sigernessjøen Camping

Strengelsrudvegen 1 , N-2210 Granli

Om campingen

Sigernessjøen Family Camping är en skatt för alla som älskar att spela golf och campa.

Denna familjevänliga camping har en mängd olika stugor, husbilsplatser, gratis internet, lekplatser, minigolf, vattenrutschbanor och studsmattor att erbjuda. Dessutom har den goda fiskemöjligheter och Kongsvinger Golfklubb som närmaste granne.

Boenden

I närheten av campingen

Här finns ett stort utbud av upplevelser och aktiviteter. Tillgängligheten är enkel och den ligger precis vid Riksväg 2. Avstånden till Kongsvinger 8 km, Skotterud 20 km, Charlottenberg 35 km, Arvika 70 km är korta.

En av Europas bästa golfbanor ligger som närmaste granne. Kongsvingers Golfklubb erbjuder en vacker och välskött skogsbana med klubbhus och golfrestaurang.

Det finns en lekplats, badstränder, brygga och sjösättning. Fantastiska fiskemöjligheter för bland annat gädda och abborre.

Sigernessjøen, Glomma och Finnskogen har många små dammar. Ett populärt område för promenader i skogen oavsett årstid. Kongsvinger centrum har också mycket att erbjuda: Kongsvinger fästning, Øvrebyen, Kvinnomuseet, simhall, bowlinghall, ishall och fotbollshall. Flera köpcentrum med caféer och restauranger.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Sigernessjøen Family Camping har öppet året runt! Välkommen!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

12:00

Check-ut:

11:00

Campingar i närheten