SF-Caravan Kerava / SFC-Kangaslampi

Alhaistentie 77, 15560 Nastola

Om campingen

SFC-Kerava är en vacker och inkluderande campingplats där alla kan trivas!

Sommarköket har vedspis, elspis och en matplats på sommaren. En vedeldad sjöbastu där du kan njuta av en trevlig bastu och simma i dammen några meter bort. En vagnbastu, som också kan användas som bastu på begäran. Utsläppspunkt för lägerelden.

En grillkåta, som alltid har en varm och mysig atmosfär. En paviljong på stranden, där många karaoke- och andra fester hålls på sommaren. Lekplats med gunga, rutschkana, studsmatta, karusell och leksaker. Gasolförsäljning (se sidan Priser för mer information).

Livsmedel som bröd, margarin, glass, godis och läskedrycker kan köpas från kontoret. Andra förnödenheter som myggmedel, kepsar, flaggor och flaggstänger finns också tillgängliga.

Det finns en åretruntöppen underhållsbyggnad med toaletter, tvättmaskin, torktumlare, duschar, pentry och dricksvattenpost.

Boenden

I närheten av campingen

Här kan du njuta av vandring och cykling i Nastola-området, samt vandring och utomhusaktiviteter i Kinnankoski-, Seelamm- och Lapakisto-områdena.

Nära Lapakistos naturreservats lava och områdets lägereldsplatser kan du ha en avkopplande picknick, ta bilder av det vackra naturlandskapet eller till och med beundra landskapet i Kinnankoski fors bara en kort vandring bort.

Friluftsområdena i Pajulahti och Lapakisto är populära vandringsmål, och många vandrare återvänder till området gång på gång. På vintern är området ett populärt resmål för skidåkare tack vare det väl underhållna nätet av längdskidspår. Efter en frisk promenad utomhus är det extra gott med korv och varm choklad hemma hos Kangis i Mölytuva. I slutet av dagen kan du koppla av i den vedeldade bastun.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Välkommen att spendera stressfri fritid på Kangaslampi!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten