Sexdrega Hembygdsförening

HEMBYGDSGÅRD, 512 91 512 91 Sexdrega

Om campingen

Beläget i den vackra svenska landsbygden erbjuder Sexdrega Hembygdsgård en idyllisk tillflyktsort för naturälskare och campingentusiaster. Denna campingplats är belägen i den charmiga byn Sexdrega och erbjuder en lugn och fridfull atmosfär där du kan koppla av och njuta av naturens skönhet.

Boenden

I närheten av campingen

Sexdrega Hembygdsgård har ett fantastiskt läge med närhet till många sevärdheter och aktiviteter. Du kan utforska den vackra naturen genom att vandra eller cykla längs de natursköna stigarna. I närheten finns också sjöar där du kan fiska eller ta en uppfriskande simtur.

För de kulturellt intresserade finns det historiska platser och museer att besöka i närområdet. Oavsett om du är intresserad av naturupplevelser, avkoppling eller utforskning, finns det något för alla i närheten av ställplatserna.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

För att säkerställa din bokning på Sexdrega Hembygdsgård rekommenderas det att du bokar i förväg, särskilt under högsäsongen. Sexdrega Hembygdsgård erbjuder också olika faciliteter såsom en lekplats för barn, grillplats och badplats.

Så boka din ställplats på Sexdrega Hembygdsgård idag och upplev en underbar vistelse mitt i naturen.

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

14:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten