Seskarö Havsbad & Camping

Tromsöviken 1, 953 94 Seskarö

Om campingen

Seskarö Havsbad & Camping även kallad Bottenvikens Pärla, är beläget i Sveriges nordligaste skärgård och är en familjär och naturnära camping. Här högt upp i den norrländska sommaridyllen finner ni det bästa av två världar med både avkoppling och naturliv. Här går solen aldrig ner under sommaren och det unika läget på den största ön utanför Haparandas kust är en säker favorit bland turister från hela världen. Campingen har vackra grönområden med gott om campingplatser för husbil, husvagn och tält. Campingtomterna är rymliga och många har havsutsikt med lätt tillgänglighet och plana ytor. Stugbyn håller toppklass med stugor från 2 till 5 personer. Strandstugorna med havsutsikt för fyra personer är en favorit som snabbt blir fullbokad under högsäsong.

Servicehuset är rent och fräscht där finns tillgång till toaletter, duschar, tvättstuga, kök, bastu, barnrum med liten minitoalett och handikappanpassat badrum.

Boenden

I närheten av campingen

Campingen är vackert belägen i lugn och havsnära miljö med en sandstrand som är långgrund och perfekt för alla i familjen. På stranden finns ett beachvolleynät och gott om plats för bollekar. Lekplatsen består av en klätterställning, gungor, rutschkana, och små, mysiga lekstugor. Bollar, brännbollsträ och kubb med mera finns att låna i receptionen.

Ingen camping är komplett utan minigolfbanan. Självklart finns det en på campingen. Den har funnits i flera år och gett många sällskap roliga minnen. Utrustning finns att hyra i receptionen.

Den vedeldade bastun och badtunnan som står precis intill stranden är väldigt populära att hyra. Det finns också en bastu som är gratis att använda för alla gäster i servicehuset.

Vill ni grilla kan ni samlas utomhus runt grillen på området eller i grillkåtan.

Det finns en restaurang med fullständiga rättigheter på området som är öppet under högsäsong. Restaurangen har ofta pubkvällar med trubadurer eller annan underhållning för gästerna.

Vill du utforska ön och se vilka smultronställen som Bottenvikens Pärla har att erbjuda kan du antingen vandra runt till fots och uppleva alla gläntor, skog, djur och natur som finns. Eller varför inte låna en cykel i receptionen. Det finns inte mindre än fem olika spår att cykla på beroende på vad som passar dig.

Byn Seskarö ligger ca 3 km härifrån. Här finns det en livsmedelsbutik om ni behöver komplettera med något och ett mysigt värdshus om du vill äta något exklusivare än det som serveras på campingen.

Campingen ligger ungefär 14 km från både Kalix och Haparanda. Att ni har nära till vårt käre grannland i öst märker ni på vägskyltarna som står på både svenska och finska. Vill ni uppleva lite citypuls har ni alltså även nära till det.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Seskarö Havsbad & Camping har öppet året om. Campingen drivs av en hel familj som alla är trevliga, serviceinriktade och pratglada. De finns tillgängliga dygnet runt på campingen för att göra din vistelse minnesvärd. Hundar är välkomna på området. Wifi finns på området. Campingen accepterar kortbetalning, Swish och kontanter.

Efter 23.00 ska det vara tyst på området. Har du flera frågor inför ditt besök kontakta campingen direkt.

Vi önskar dig varmt välkommen till Seskarö Havsbad & Camping - Bottenvikens Pärla!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

14/06-18/08

Check-in:

12:00

Check-ut:

15:00

Campingar i närheten