Seglora Camping och Stugby

Kyrkbyn Furulund, 515 93 Seglora

Beskrivning

Välkommen till Seglora Camping och Stugby, en idyllisk och familjevänlig semesteranläggning i hjärtat av Sveriges natursköna landskap. Här väntar en oförglömlig upplevelse för er som reser med husbil eller husvagn och söker en plats att koppla av, utforska och skapa minnen för livet.

Seglora Camping och Stugby erbjuder rymliga och välplanerade platser för husbilar och husvagnar, med elanslutning, fräscha sanitetsutrymmen och tillgång till tvättstuga. Vår camping är omgiven av lummig grönska och vackra vandringsleder, perfekt för er som vill njuta av naturen och friluftsliv. Det finns även ett flertal cykel- och fiskemöjligheter i närområdet.

För familjer med barn finns ett modernt lekområde och under högsäsong arrangeras roliga aktiviteter som gör semestern ännu mer minnesvärd. På området hittar ni också en välsorterad butik, en mysig restaurang och grillplatser för trevliga kvällar tillsammans.

Seglora Camping och Stugby har allt ni behöver för en avkopplande och äventyrsfylld semester. Boka er plats idag och upplev själva varför så många återkommer år efter år. Vi ser fram emot att välkomna er till en fantastisk vistelse hos oss!

Boenden

I närheten av anläggningen

I närheten av Seglora Camping och Stugby hittar ni en pittoresk by med charmiga butiker, lokala hantverkare och historiska sevärdheter. Utforska vackra sjöar, perfekta för kanotpaddling och fiske, samt natursköna vandrings- och cykelleder. Besök även spännande kultur- och familjeattraktioner i regionen.

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

  1. Bokning: För att säkerställa plats är det rekommenderat att boka i förväg, särskilt under högsäsong.
  2. Incheckning och utcheckning: Incheckning sker från kl. 15:00 och utcheckning senast kl. 12:00.
  3. Husdjur: Husdjur är välkomna på campingen, men håll dem kopplade och visa hänsyn till andra gäster.
  4. Miljö och återvinning: Campingen är miljövänlig och uppmanar gäster att återvinna sitt avfall på anvisade platser.
  5. Glöm inte bort att njuta! :)

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15.00

Check-ut:

12.00

Campingar i närheten