Sauda Fjord Camping

Sjøen 12 , 4208 Saudasjøen, Norway

Om campingen

Vi är en året runt-camping som ligger intill Saudafjorden i Saudasjøen. Med en kapacitet på cirka 150 husbilsparker, husvagnar eller tält har vi plats för nästan alla.

Här får du den perfekta kombinationen av naturlig skönhet och komfort. Campingen erbjuder en rad faciliteter för att säkerställa en bekväm och minnesvärd vistelse.

Här kan du fiska från land eller från båt med någon av våra vackra båtar med motor. Båt- och cykeluthyrning är tillgänglig för äventyrslystna, medan sportfiskare kan njuta av goda fiskemöjligheter. Anläggningen är tillgänglig för alla, med kiosk, latrintömning, mottagning och sophantering. Du hittar också en servicebutik för alla dina förnödenheter och parkering för din bekvämlighet. Djurälskare kommer att uppskatta att campingen är husdjursvänlig.

För mat och dryck, besök baren, kaféet och restaurangen med fullständiga rättigheter för att tillfredsställa alla smaker. Njut av stranden och badmöjligheterna vid vattenbrynet, eller använd duschen, sötvattnet, grillplatsen och matplatsen för en trevlig picknick. WC, tvättmöjligheter, kök och en matsal finns också tillgängliga för din bekvämlighet.

Boenden

I närheten av campingen

I närheten har vi fantastiska strövområden av varierande längd och utmaningsnivå. Ta ett dopp på stranden eller i Sauda Hallen, spela golf eller minigolf, eller njut av det närliggande skidcentret i Svandalen om du besöker oss vintertid. Naturen väntar på dig!

Besök det arkitektritade Allmannajuvet av Peter Zumthor. Trolltunga och Preikestolen ligger också inom räckhåll. Sauda är en perfekt plats för aktiviteter och upplevelser från fjorden till fjällen, oavsett om du reser med bil, husbil, husvagn eller cykel.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Sauda Fjord Camping är ett populärt val för resenärer, så det är bäst att boka i god tid för att säkra en plats. Var medveten om att vädret kan vara oförutsägbart, så det är en bra idé att packa kläder för olika förhållanden. Det rekommenderas att ta med kontanter eller betalkort för att kunna använda alla faciliteter och aktiviteter både på campingen och i närområdet.

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

01/05-31/08

Check-in:

For Camping fra kl. 12.00. For Hytte/Rom fra kl. 16.00.

Check-ut:

For alle frem til kl. 12.00.

Campingar i närheten