Sandvikens Camping & Stugby

Sandviken 130, 832 93 Frösön

Beskrivning

Sandvikens Camping & Stugby hittar ni i vackra Jämtland, 4,5 kilometer från Östersund centrum. Alldeles intill Storsjöns strand hittar ni denna sommaridyll mitt i det norrländska inlandet. Campingen karaktäriseras av just närheten till vattnet och naturen.

Hos oss hittar ni plats för tält, husvagn och husbilar, ni väljer själva om ni vill ha EL. Det finns platser både direkt vid stranden eller högre upp där man får en fantastisk utsikt över Storsjön, Frösön och Östersund.

På ovansidan av servicebyggnaden finner ni receptionen, kiosk och restaurang med gatukök. Om så önskas finns det även möjlighet att kolla på TV. På nedsidan finns dam- och herrtoaletter med tvättställ, duschar och handikapptoalett med skötbord. Här finner ni också campingkök och tvättstuga med 2 tvättmaskiner, 2 torktumlare, strykbräda och strykjärn. Det är även här ni fyller på dricksvatten. Runt hörnet hittar ni latrintömningen.

Det finns alltså allt man kan behöva i servicebyggnaden för bästa möjliga campingupplevelse!

Visa mer

Boenden

I närheten av anläggningen

Sol, vind och vatten är det bästa som jag vet - Det är början till refrängen från Ted Gärdestads svenska klassiker Sol vind och vatten som släpptes 1972. Vi på Sandvikens Camping & Stugby är beredda att hålla med honom, men med en liten tvist! Camping, sol, vind och vatten är det bästa som vi vet är vårt motto och det står vi stolt över! För er yngre som inte känner till denna låt så kan vi starkt rekommendera er att lyssna på den.

Sandvikens Camping & Stugby ligger ett stenkast från Storsjön endast 4,5 km från Östersund. Med så nära till Östersund från campingområdet kan ni enkelt ta er till staden för att uppleva den, handla allt som behövs grillkvällen eller kanske ett fiskespö att prova fiskelyckan med. Vi har stora gräsplaner för spel och lek och lånar gärna ut våra boulespel, badminton, brännbollspel etc.

Här finns möjlighet för bad och fiske, från brygga om man så vill. Vi anordnar danser nästan varje fredag under hela sommaren, vilket brukar vara populärt bland ortsbefolkningen. Här finns också bra cykelvägar med möjlighet till fina cykelturer i vacker miljö och utmanande vandringsleder.

Vi kan erbjuda er storslagen natur och ro för själen. Dessa går nämligen hand i hand! Om ni inte har upplevt det lugn som den norrländska naturen ger i kropp och själ så är det dags nu. Vi vårt yttersta för att ge er bästa möjliga upplevelse.

Visa mer

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Vi har även flertalet olika slags stugor för uthyrning. Alla stugor håller genomgående hög standard.

Alla stugorna är utrustade med kokmöjligheter och köksutrustning, täcken och kuddar, samt uteplats med trädgårdsmöbler. Som stuggäst behöver du endast ta med dig sänglinne och handdukar. I stughyran ingår alltid el och värme samt tillgång till dusch helt utan några extra kostnader. Avstånd till servicebyggnaden är ca 70 – 80 m beroende på vilken stuga du bor i.

Vi har även Sjövillan vandrarhem (33 bäddar fördelat på 7 rum, 3–6 bäddar per rum).

Hos oss finns det boenden för alla tillfällen, vi anordnar även konferenser, kick-offs och fester.

Sandvikens Camping & Stugby ligger precis intill Vallsundsbron.

Precis som allting annat man bokar så är det bra att vara ute i så god tid som möjligt.

Man tar sig enklast till oss med bil eller husbil.

Bussar från Östersund busstation till campingen hittar du via denna länk.

Sök efter resor från Östersund busstation till Vallsundet Sandviken som är närmaste busstation till campingen. Ni kan själva söka efter långfärdsbussar och hitta en resa som passar just er. Närmaste tågstation ligger i Östersund.

Varmt välkommen till sommarparadiset Sandvikens Camping & Stugby!

Visa mer

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

01/05-30/09

Check-in:

15:00

Check-ut:

15:00

Campingar i närheten