Sæteråsen Hytter & Camping Trysil

Trysilvegen 5839, 2429 Grøndalen

Om campingen

Sæteråsen Hytter & Camping Trysil har ett attraktivt läge längs FV 25, 10 km söder om Trysil centrum, direkt ovanför Trysil flygplats. Vintersportplatsen alla känner ligger alltså bara ett stenkast bort.<br>

På sommaren finns det också mycket att uppleva i Trysil. Excursion och Trysilrypa är bara några evenemang som lockar tusentals gäster varje år.

Vi har 14 vackra och vinterisolerade stugor med altan under tak, campingplatser med eluttag för husbilar och husvagnar samt en tältyta på gräs för skolgrupper, läger och alla som behöver mycket plats med naturen som närmaste granne.

Boenden

I närheten av campingen

På Sæteråsen Hytter & Camping Trysil satsar vi på att du får en oförglömlig vistelse som går hand i hand med dina upplevelser i Trysil. Vi erbjuder en brasa med grillning i australisk stil, egen fiskedamm med gammaldags fiske på pinne, älgsafari, kort avstånd till strövområden, skidbacke till Trysilfjellet på vintern och många andra aktiviteter i närområdet.

Den gemensamma eldstadsloungen inbjuder till mys och mys med familj och vänner på kvällen och kan även bokas separat för utställningar eller sammankomster som julfester, konfirmationer och bröllop.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Nyheter! Gratis WIFI i alla stugor, campingen och i eldstaden!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten