Rättviks Golfklubb

Hedslundsvägen 15, 795 32 Rättvik

Beskrivning

Rättviks Golfklubb, vackert belägen i Dalarnas natursköna miljöer, bjuder in dig till en unik kombination av golf och friluftsliv. Här, i hjärtat av Rättvik, finns sju välutrustade ställplatser för husbilar och husvagnar, tillgängliga under golfsäsongen från maj till oktober. Varje ställplats är utrustad med elanslutning och erbjuder tillgång till essentiella bekvämligheter som toaletter, duschar och vatten. För din säkerhet och bekvämlighet, rekommenderar vi att du backar in din husbil på platsen.

Ett unikt inslag på anläggningen är dess restaurang, som erbjuder läckra måltider och förfriskningar – en perfekt avkoppling efter en dag på banan eller en upptäcktsfärd.

Boenden

I närheten av anläggningen

Rättviksbygden, där Rättviks Golfklubb ligger, är en plats där tradition möter framtidstro. Området bjuder på milsvid utsikt över blåtonade skogsbeklädda berg och en rikedom av aktiviteter. Nära ställplatserna hittar du ett levande musikliv, festivaler och klassiskt midsommarfirande. Siljan, med sina vackra promenadstråk, ligger också inom räckhåll, vilket erbjuder en perfekt miljö för avkoppling och naturupplevelser.

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Inför din vistelse vid Rättviks Golfklubb är det viktigt att veta att området är en smältdegel av kulturella aktiviteter och naturupplevelser. Med en mångfald av äventyr för både stora och små, är det en plats som erbjuder något för alla. Se till att boka din ställplats online i god tid för att säkra din plats i denna populära destination och för att fullt ut kunna njuta av allt som Rättviksbygden har att erbjuda.

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

16:30

Check-ut:

16:00

Campingar i närheten