Pensionat Klåvasten

Stora Klåvasten, 541 92 Skövde

Om campingen

Välkommen till Pensionat Klåvasten, det lilla pensionatet med stora möjligheter! Här finner du den perfekta platsen för en avkopplande och inspirerande vistelse. Med en yta på 500 kvadratmeter erbjuder vi 12 rum i olika storlekar, där du kan njuta av en lugn och bekväm vistelse. Vår charmiga matsal bjuder på en välsmakande frukost varje morgon, och vid förbeställning kan du avnjuta en härlig middag i vårt restaurangkök.

Hos oss hittar du även mysiga sällskapsrum med TV, bibliotek med över 1400 böcker och en stor trädgård där du kan koppla av eller spela olika spel. För de fyrbenta vännerna är också välkomna att följa med! Du kommer att känna dig som hemma på Pensionat Klåvasten.

Boenden

I närheten av campingen

Pensionat Klåvasten är vackert beläget i Skövde, omgivet av natursköna områden och spännande utflyktsmål. Ta en avkopplande promenad i den omgivande skogen och upplev lugnet och fridfullheten. För de äventyrliga finns det gott om strövområden att utforska. Dessutom har vi en boulebana där du kan spela med vänner eller nya bekantskaper.

För en extra dos av avkoppling erbjuder vi även spabad och massage av certifierad personal. Om du är intresserad av blommor och växter kan du delta i våra blomsterkurser och lära dig att binda vackra kransar. På Pensionat Klåvasten finns det alltid något att göra!

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

För att ge dig en smakupplevelse utöver det vanliga lagar vårt kök mat med närproducerade råvaror, inklusive grönsaker och kryddor från vårt eget trädgårdsland. Om du planerar en konferens eller en större fest kan vi erbjuda en meny med fullständiga rättigheter för att göra evenemanget minnesvärt.

Vi strävar efter att erbjuda en ljuvlig atmosfär där du själv bestämmer tempot. Oavsett om du vill njuta av lugnet och läsa en bok i biblioteket eller vara mer aktiv genom att delta i olika aktiviteter, finns det oändliga möjligheter hos oss. Boka din vistelse på Pensionat Klåvasten nu och upplev en fantastisk tid fylld med avkoppling och äventyr.

Vänta inte för länge, våra rum fylls snabbt!

Välkomna till Pensionat Klåvasten!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15:00

Check-ut:

12.00

Campingar i närheten