Partille Vandrarhem

Landvettervägen 50, 433 49 Partille

Beskrivning

Cirka 13 km från Göteborgs stadskärna hittar vi gröna och sköna omgivningar och Partille Vandrarhem. Här erbjuds ett nyrenoverat och fräscht boende för ett överkomligt pris, där det mest väsentliga finns att tillgå. Här bor ni i allt från 2-bäddsrum till 5-bäddsrum med våningssängar. På Partille vandrarhem hittar ni duschar och toaletter i korridorerna. Denna enkelhet när det kommer till boendet gör att, ni kan känna er som hemma och gästköket är ofta en träffpunkt där många nya kontakter kan skapas.

När ni bor på Partille vandrarhem kan ni antingen hyra eller ta med er egna sänglinnen. Det finns tvättstuga utrustat med strykjärn, ett sällskapsrum där det finns TV, spel och böcker. En härlig terrass med både grillar, fotbollar, krocketspel med mera. Hela Partille vandrarhem har också fritt WiFi för den som vill ha koll på verkligheten omkring sig. Ni hittar upplysta motionsspår samt vandringslederna Bohusleden samt Vildmarksleden alldeles runt knuten om Partille vandrarhem.

På Partille vandrarhem har ni alltid fri parkering och från busshållplatsen Åstebo går buss nummer 503, 513 och 516 en gång i halvtimmen till Göteborgs centrala delar och tar mellan 15–20 min beroende på trafiken.

Boenden

I närheten av anläggningen

Inte långt från Partille vandrarhem hittar vi Kåsjön som erbjuder flertalet mysiga badplatser med både brygga, Hopptorn och strand. Vill ni ta en löprunda så kan ni springa Kåsjön runt vilket ger er en löprunda på cirka 7,7 km. Här springer ni mest på stigar med rötter och sten men också små delar av asfalt och grus. Ni hittar även här vandringslederna vildmarksleden och Bohusleden. Vildmarksleden är faktiskt en del av europaled 1. Europaled 1 invigdes 1992 och har en total sträcka på hela 1200 km. Utav dessa 1200 km utgör här Vildmarksleden ungefär 42 km. Vill ni istället gå på Bohusleden så hittar ni en totalsträcka på 340 km. Här får ni en naturskön och omväxlande vandring som tar er genom det fina bohuslänska landskapet.

För den shoppingsugna hittas Allum köpcentrum alldeles intill Partille vandrarhem. Vill ni ha än mer puls än det så är det självklara valet såklart att ta sig in till Göteborg där ni hittar allt från havsnära aktiviteter, massvis med restauranger, caféer och barer samt såklart det välkända nöjesfältet Liseberg. Ta med hela familjen på en heldag på nöjesfältet och njut av alla de senaste attraktionerna och upplevelserna fältet har att erbjuda. Väl inne i Göteborg kan ni också ta någon av spårvagnarna ut mot havet och sola och bada eller varför inte ta en skärgårdsbåt ut till någon av de vackra öarna. Skärgården runt Göteborg och uppemot Tjörn får verkligen inte missas om ni får lite tid över.

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Receptionen på Partille vandrarhem har normalt öppet mellan kl. 08:00-10:00, samt mellan kl. 17:00-19:00 (under juli månad 16:00- 20:00). Receptionen hålls även stängd på söndagskvällar samt måndagsmorgnar från mitten av augusti. Har man speciella önskemål går det bra att ringa till Partille vandrarhem direkt.

Sängkläder bör medtagas eller hyras på plats. Lakan krävs även om ni använder sovsäck

Varmt välkomna till Partille Vandrarhem!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

01/01-31/12

Check-in:

17.00 – 19.00 (mån-lör) söndag kontakta receptionen mellan 8.00 – 12.00

Check-ut:

11.00

Campingar i närheten