Papinniemi Camping

Papinniementie 178, 59730 Uukuniemi

Om campingen

Klar himmel och en lång sandstrand, en mild sommarbris och den lugnande doften av tallar. På båda sidor om Papinniemi öppnar sig Pyhäjärvis klara vatten. I restaurangen kan du njuta av närproducerad mat, kalla drycker eller glass. Du kan ta dig ut på vattnet med motorbåt, roddbåt, kanot eller SUP-bräda och cykla på skogsstigar med fatbike. Det finns flera boendealternativ, från stugor till campingplatser.

Turistområdet Papinniemi erbjuder trevliga upplevelser i området Uukuniemi i Parikkala kommun, nära den östra gränsen. Det finns flera stugor med egen bastu, bastustugor och ett område för mobila hem på stranden. Det finns en fin lekplats för barn. De nyaste stugorna har alla bekvämligheter och jacuzzi/utomhuspool.

Husbilar kan parkeras vid Papinnieme på stranden av sjön Pyhäjärvi. Ängen har vackra sandstränder på båda sidor och stora träd ger skugga i mitten. Området är känt för sitt lugn, sin skönhet och sin renlighet. För många turister har ett kort besök i Papinniemi förvandlats till en avkopplande semester på flera dagar. För många har den svåraste delen varit att lämna. 30 parkeringsplatser för eldrivna husbilar finns tillgängliga. OBS: Det är inte möjligt att reservera vissa platser och platserna är tillgängliga enligt först till kvarn-principen.

Att campa i Papinnieme är enkelt och bekvämt. Du kan slå upp ditt tält nära stranden i skuggan av träden eller på en kulle för en mer naturlig och fridfull upplevelse och njuta av det vackra landskapet.

Boenden

I närheten av campingen

Massor av natur och sjöar i närheten! Fråga oss om tips på aktiviteter och sevärdheter som passar just dig!

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Välkommen att njuta av din vistelse hos oss!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten