Örnefjordens Camping & Vandrarhem

Örns Camping 1, 456 91 Kungshamn

Om campingen

Örnefjordens Camping & Vandrarhem är en oas i vårt fina Bohuslän på den svenska västkusten - eller som de säger här bästkusten! Här finner ni en anläggning gjord för en lyckad sommarsemester där avkoppling, sol, bad och friluftsliv är i fokus.

Örnefjordens camping är det perfekta resmålet för både barn och vuxna. Själva campingen har en direkt närhet till både de salta baden i havet, men också till fina skogsområden. lek eller relax. Här bor du i husvagn, husbil, tält, stuga eller vandrarhem.

Campingen hittar ni cirka 2 km från Bohus-malmön. Inte heller långt därifrån hittar ni också de andra välkända turistbesöksmålen såsom Kungshamn, Smögen och Hunnebostrand.

Örnefjordens camping fokuserar på att skapa en anläggning som passar hela familjer med flertalet aktiviteter som lämpar sig för hela familjen. Här hittar ni bland annat fotboll, krabbfiske och tipspromenader runt om i den fina naturen.

För de mindre individerna som kanske är nyfikna på djur, hittar vi även hästridning samt får som gärna hälsar lite närmare. Utöver detta bjuder anläggningen på en fin lekplats och vid vissa tillfällen även en hoppborg. Självklart hittar du här också en fin minigolfbana.

Vill ni upptäcka campingen och dess närområde via havet så finns det både båtuthyrning och kajakuthyrning att tillgå på Örnefjordens camping. Varför inte hyra en båt och ta en tur in till Smögen för att se den långa fina bryggan från ett havsperspektiv?

Boenden

I närheten av campingen

Inte långt ifrån Örnefjordens camping hittar vi Hovenäset. Denna idylliska pärla är starten på en härlig dagsutflykt där ni kan hyra havskajaker för att sedan ta er ut på en av de många fina öarna. Det finns massvis med fina stränder att upptäcka och varför inte göra detta genom en nära vattenupplevelse i en havskajak. Skulle det vara mycket vind så kan ni gott hålla er inomskärs. Både singelkajaker och dubbelkajaker finns att tillgå och ni kan till och med boka en kortare guidad tur på de lokala vattnen.

Är ni ute efter badmöjligheter så har ni kommit helt rätt! Örnefjordens camping är hem till flertalet fina havsstränder där ni kan välja mellan allt från fina klippor till mjuka gräsplättar. Med lite extra tur så kan till och med en säl eller två dyka upp och spana nyfiket längs kustlinjen. Här hittar ni också lite mindre sandstränder där det finns badbrygga och en flotte som ni kan simma ut till. Överallt finns det möjlighet att fiska krabbor, hyra båt för att hitta din egen oas eller vik för att krydda sol och badlivet.

Andra tips är att ta sig till BUA eller Bohus Malmön där det finns flertalet kända och fina bad.

Är ni äventyrslystna under er semester så erbjuder även Örnefjordens camping vid ett flertal tillfällen under sommarmånaderna helikopterturer över anläggningen. Datum, plats, tider och priser uppdateras på anslagstavlorna runt om på campingen. Håll utkik!

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Örnefjordens camping har öppet mellan kl. 08:00-21:00 under högsäsongen, medan kiosk och reception är öppet vid behov under lågsäsongsveckorna.  

Örnefjordens camping håller öppet under sommarmånaderna mellan V.25 till V.32.  

Varmt välkomna! 

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

21/06-09/08

Check-in:

15:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten