Offroadcamp

Fjärdtjärnsvägen 15, 780 69 Sörsjön

Om campingen

Offroadcamp är en fantastisk campingplats belägen i den pittoreska byn Nornäs, Dalarna, Sverige. För äventyrslystna resenärer som vill uppleva spännande terrängkörning och njuta av den vackra svenska naturen är detta den perfekta destinationen.

Campingen erbjuder en rad bekvämligheter för att göra din vistelse så bekväm som möjligt. Här finns totalt 9 campingplatser. För husbilar ( 4x), husvagnar (2x) och tält (4x) , max. fordons längden är 7,5-8 m.

Är du osäker på om det fortfarande finns plats för just din storlek och dina behov?

Bättre att kontakta oss under Juli och Augusti på telefon +4973 077 9362 eller info@offroadcamp.se! Vi prata SV/DE/EN.

Du kan också hyra en av de charmiga stugorna för en mer rustik upplevelse.

Campingen har moderna toaletter och duschar. Roddbåt, trampbåt, SUP och en badplattform är tillgängliga för gästerna utan kostnad. Älg-, ren- och björnburgare serveras i restaurangen. Där och även vid eldställerna kan du träffa andra äventyrliga resenärer.

Boenden

I närheten av campingen

När du besöker Offroadcamp kommer du inte bara att njuta av campingens bekvämligheter, utan du kommer också att ha tillgång till en mängd spännande aktiviteter i närheten. Utforska de omgivande skogarna och upptäck vackra vandringsleder som tar dig till pittoreska sjöar och magnifika utsiktsplatser.

Om du älskar fiske kan du ta med din fiskeutrustning och njuta av avkopplande fisketurer i de närbelägna sjöarna och åarna.

Dessutom finns det möjlighet att hyra fyrhjulingar och delta i guidade offroad-turer för att verkligen uppleva adrenalinkicken.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

För att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på Offroadcamp är det bäst att boka din campingplats så snart som möjligt. Campingen är populär bland äventyrsentusiaster och platserna fylls snabbt, särskilt under högsäsongen.

Det finns också möjlighet att hyra fyrhjulingar och boka offroad-turer, så det kan vara bra att förboka dessa aktiviteter för att undvika besvikelse.

Campingen är öppen året runt, vilket ger dig möjlighet att njuta av naturen och äventyret oavsett vilken tid på året du besöker. Så boka din vistelse på Offroadcamp redan idag och ge dig själv möjlighet att uppleva en oförglömlig campingupplevelse i hjärtat av den svenska vildmarken.

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15.00

Check-ut:

12.00

Campingar i närheten