Officersvillorna i Älvkarleby

Laxön 9, 814 94 Älvkarleby

Om campingen

På Laxön, som ligger i norra Uppland nära både Uppsala och Gävle, kan du hitta Officersvillorna. Dessa villor erbjuder närhet till naturen och omges av vatten, vilket ger en avkopplande miljö att vakna upp i. Dessutom finns det en kort gångavstånd till fiskeområdet för de som gillar att fiska.

Officersmässen och Stora hallen ligger i närheten av villorna och kan hyras för fester eller konferenser under din vistelse där. Officersvillorna består av två olika byggnader - Underofficersvillan och Officersvillan - där varje byggnad har 30 bäddar att erbjuda. Båda husen har fullt utrustade kök och matplatser, inklusive kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och porslin, samt gemensamma duschar och toaletter.

Utöver detta finns det också utrymme utanför byggnaderna där gästerna kan umgås i trädgården och njuta av den vackra omgivningen.

Boenden

I närheten av campingen

Ta en promenad runt Laxön och upplev allt ön har att erbjuda. Under sommaren kan du spana efter lax som hoppar upp vid laxtrappan. På ön finns en rad konstnärer, hantverkare, keramikhus, caféer, restauranger, utställningslokaler och en lekpark. Det finns också möjligheter till fiske i närheten.

Utanför Officersvillorna ligger Upplandsleden, en fin vandringsled att utforska. I närheten finns också Furuviksparken, en golfbana, badmöjligheter både i älven och havet, Tierps arena och vackra områden att utforska till fots.

En rekommenderad app att ladda ner är Upplev Norduppland, som är full av tips på härliga utflyktsmål i närområdet.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Frukost

Önskar ni boka till frukost går det bra att boka detta på Café Furiren som ligger intill villorna.

Lunch och middag

Lunch och middag går att boka på Kungsådran som ligger 100 meter från villorna.

Ta tåget

Tåget stannar ca 900 meter från Villorna

Incheckning Hos oss är det självincheckning. Du kommer att få en kod till nyckelskåpet ett par dagar innan ankomst samt beskrivning på hur in och utcheckningen sker.

Varmt välkommen till Älvkarleby!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15.00

Check-ut:

12.00

Campingar i närheten