Ödevata Gårdshotell & Fiskecamp

Ödevata 104, 361 92 Emmaboda

Om campingen

Välkommen till Ödevata Gårdshotell & Fiskecamp, en pärla belägen i den pittoreska staden Emmaboda. Här erbjuds en unik och minnesvärd campingupplevelse som får dig att längta tillbaka år efter år. Campingen är inbäddad i en vacker naturkuliss med grönskande ängar och omgivande sjöar, vilket skapar en fridfull atmosfär som omedelbart sätter dig i avkopplingsläge.

Ödevata Gårdshotell & Fiskecamp har ett brett utbud av ställplatser för husbilar och husvagnar samt tältplatser för de som föredrar att bo i naturen. Ställplatserna är rymliga och bekväma, utrustade med el-anslutningar och bekväma faciliteter för att göra din vistelse så bekväm som möjligt. För de som föredrar att bo i tält finns det generösa gräsytor att slå upp sitt boende på, omgivna av träd som ger skugga och skapar en härlig känsla av närhet till naturen.

Vid sjön, bara några steg från campingen, finns en privat badstrand där du kan svalka dig i det klara vattnet eller koppla av på stranden med en god bok. För fiskeentusiaster är Ödevata Gårdshotell & Fiskecamp ett sant paradis. Sjöarna i närheten är rika på fisk, och här kan du njuta av spännande fiskeupplevelser i lugn och vacker miljö. Båtar och fiskeutrustning finns tillgängliga för uthyrning, vilket gör det enkelt att ge sig ut på en fisketur och fånga dagens middag.

Boenden

I närheten av campingen

Ödevata Gårdshotell & Fiskecamp har fördelen av att vara omgiven av en mängd sevärdheter och aktiviteter. Bara en kort bilresa bort kan du utforska den vackra Emmaboda glasbruk, där du kan beundra skickliga glasblåsare i arbete och hitta vackra hantverk att ta med dig som minne. För den äventyrslystne finns möjlighet till kanotpaddling på de närliggande sjöarna eller vandring i de omgivande skogarna. Oavsett om du är intresserad av kultur, natur eller äventyr, finns det något för alla i närheten av Ödevata Gårdshotell & Fiskecamp.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Vid Ödevata Gårdshotell & Fiskecamp kommer du att mötas av en varm och välkomnande atmosfär. Personalen är kunnig och hjälpsam och finns alltid där för att se till att din vistelse blir enastående. Varmt välkomna till Ödevata Gårdshotell & Fiskecamp!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

12:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten