Nyfors Konferens & Camping

Nyfors 2, 942 36 Älvsbyn

Om campingen

Välkommen till Nyfors Konferens & Camping, en pärla belägen i den vackra norrländska staden Älvsbyn i Norrbotten. Om du söker efter en oförglömlig campingupplevelse är detta platsen för dig. Campingen är idylliskt belägen vid stranden av Pite älv och omges av den orörda skönheten i den nordiska naturen.

Här finns en rad olika boendemöjligheter som kommer att tillfredsställa alla typer av campare. Du kan välja mellan att tälta på campingplatsen eller hyra en av våra bekväma stugor, som erbjuder allt du behöver för en avkopplande vistelse. Stugorna är fullt utrustade med kök, badrum och mysiga sovutrymmen. Dessutom erbjuder vi även möjligheten att hyra en husbilplats för de som reser med egen husbil.

På campingen finns också en mängd faciliteter som kommer att göra din vistelse ännu trevligare. Njut av en uppfriskande simtur i Pite älv eller ta en avkopplande promenad längs stranden. För de aktiva finns det möjlighet att hyra kanoter eller fiska i de omgivande vattnen. Vi erbjuder även cykeluthyrning för att utforska den vackra omgivningen.

Boenden

I närheten av campingen

När du väljer att bo på Nyfors Konferens & Camping kommer du att ha gynnsamt läge för att utforska det bästa som Älvsbyn och Norrbotten har att erbjuda. Du kan ta en kort promenad till Älvsbyn centrum och upptäcka lokala butiker, restauranger och sevärdheter.

I närheten finns också den berömda Jultomten i Tomteland, där både barn och vuxna kan få uppleva en magisk julstämning året runt. För den äventyrslystna är det också möjligt att ordna hundspannsturer och upptäcka den vackra vinterlandskapet.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Det är bäst att boka din vistelse på Nyfors Konferens & Camping så snart som möjligt för att säkerställa tillgänglighet. Campingen är mycket populär under sommarsäsongen, särskilt under högsäsongen.

Du kan enkelt boka online via vår hemsida eller kontakta oss direkt för att få mer information. Vid bokning kan du också ta reda på eventuella kampanjer eller specialerbjudanden som kan göra din vistelse ännu mer prisvärd.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Nyfors Konferens & Camping och ge dig en minnesvärd campingupplevelse i hjärtat av Norrbotten.

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten