Nikkaluokta Sarri

Nikkaluokta 1104, 981 99 Kiruna

Om campingen

Välkommen kära besökare till Nikkaluokta Sarri och ett fjällvärldens paradis här uppe i de norra delarna av Sverige. Om det är en fulländad naturupplevelse du vill ha under din campingsemester så har du hittat alldeles rätt hos oss.

På campingområdet hittar du enorma utrymmen för olika slags lekar och spel som både barn som vuxna kan ta del av.

Inom campingen serverar vi frukost, lunch samt middag vars smaksensationer får en tår av glädje att rinna nerför kinden. Vi använder enbart de bästa av råvaror och våran kärlek till matlagning ligger på den högsta möjliga nivå.

Boenden

I närheten av campingen

Här får ni absolut inte missa de Samiska maträtter som vi serverar. Utanför campingen har du den nästintill ofantligt mäktiga fjällvärlden I all dess vackra ljuvlighet. Här känner man sig som människa verkligen liten vilket sätter ens tankar om ens egna existens I perspektiv till naturen.

Varje årstid erbjuder sina egna möjligheter till olika slags aktiviteter här hos oss.

På vintern är det givetvis vintersport samt snöskoter som står högt upp på agendan. Här hittar du skidåkning av den absolut högsta världsklass. Här finns även snöskoterleder av lika hög klass som skidlederna.

Under sommartid har du den blomstrande fjällen I all dess elegans. Här kan du t.ex. ta en båt sjön Láddjujávri om du är påväg till kebnekaise. Här har du även flertalet sjöar med möjligheter för utmärkt fiske. Så glöm inte att ta med fiskeutrustningen. Det finns ett oändligt antal saker att se och uppleva.

Fråga gärna oss om tips.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Avståndet till närmaste större stad Kiruna är cirka 70 km från campingen. Välkomna ska ni vara till den magiska fjällen och Nikkaluokta Sarri.

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten