Naawa Nature Awakening

Träsknäs 2, 21710 Korppoo

Om campingen

I den vackra Turunmaa skärgården finns naturreservatet Naawa Nature Camp. Naawa Nature Camp är ett litet och fridfullt naturområde där du kan vila kropp och själ och njuta av naturens frid.

Boenden

I närheten av campingen

När du kommer hit kan du verkligen komma nära naturen och uppleva den frid som den ger själen. Här är stadens puls och ljud långt borta så att du verkligen kan komma ut och njuta av friluftslivet. Om du vill tillbringa några timmar i den finska bastun har vi en traditionell vedeldad bastu som du kan hyra. Du kan hyra en lavatubb och Tulipatan. Vi erbjuder olika och trevliga dagsaktiviteter, t.ex. olika gruppaktiviteter för vuxna och barn, naturskola, utomhusmatlagning, konst- och naturvandringar och skogsbad. Det finns gott om vackra vandrings- och cykelleder i omgivningarna.

Som du kanske har gissat finns det också många underbara badplatser. Du kan också besöka det lokala museet i Korppo. Där kan du lära dig om Korppos historia och se gamla hus, möbler och andra gamla saker. Om du är hungrig och vill äta god restaurangmat kan du hitta Restaurang Buffalo i närheten.

Om du har några funderingar eller frågor hjälper vi dig gärna. Vi känner till alla roliga saker att göra här!

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Naawa Nature Awakening ligger ett par hundra meter från Galtby Puots, så om du kommer med båt är det lätt att ta dig hit. Naawa Nature Awakening ägs av Sara.

Välkommen till vår Eden, kära gäster! Vi ses snart!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

17:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten