Myrhøj Camping

Løgstørvej 69 , 9640 Farsø

Om campingen

Välkommen till Myrhøj Camping, en dold pärla inbäddad i den vackra danska landsbygden. Om du letar efter en oförglömlig campingupplevelse behöver du inte leta längre än till Myrhøj Camping. Denna familjevänliga camping erbjuder en perfekt blandning av lugn, naturskönhet och spännande aktiviteter, vilket garanterar en trevlig vistelse för alla.

På Myrhøj Camping hittar du rymliga och välskötta platser för tält, husvagnar och husbilar, vilket ger en bekväm och inbjudande plats för ditt campingäventyr. Campingplatsen har moderna och rena faciliteter, inklusive duschar, toaletter och tvättservice, vilket garanterar din bekvämlighet och komfort under hela din vistelse.

Fördjupa dig i den fantastiska omgivningen på Myrhøj Camping. Campingplatsen ligger mitt i grönskande fält och erbjuder hisnande vyer och en fridfull atmosfär. Utforska de pittoreska naturstigarna i närheten, perfekta för vandring eller cykling, och upptäck skönheten på den danska landsbygden.

Barn kommer att älska utbudet av aktiviteter och bekvämligheter som finns på Myrhøj Camping. Campingen har en lekplats, där de kan låta fantasin flöda, samt en pool för oändliga timmar av nöje och avkoppling. Den vänliga och uppmärksamma personalen organiserar olika evenemang och underhållningsalternativ, vilket säkerställer att alla har en fantastisk tid.

Boenden

I närheten av campingen

Myrhøj Camping är idealiskt beläget nära en rad attraktioner och aktiviteter. Besök den charmiga staden Skanderborg, känd för sina historiska byggnader och natursköna sjöar. Utforska det fantastiska Skanderborg slott, som går tillbaka till 1100-talet och erbjuder fascinerande insikter i Danmarks rika historia. Naturentusiaster kan ge sig ut på ett kanotäventyr på de närliggande sjöarna eller njuta av fiske och simning i det orörda vattnet.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

För att säkra din plats på Myrhøj Camping rekommenderas det starkt att boka så snart som möjligt. Denna populära campingplats tenderar att fyllas snabbt, särskilt under högsäsong och helgdagar. Myrhøj Camping är en husdjursvänlig anläggning, så du kan ta med dina lurviga vänner på äventyret. Campingplatsen erbjuder Wi-Fi-anslutning, så att du kan hålla kontakten med nära och kära och dela dina fantastiska campingupplevelser. Missa inte möjligheten att skapa livslånga minnen på Myrhøj Camping. Boka din vistelse idag och förbered dig för ett oförglömligt campingäventyr i Danmark!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

12:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten